Babasının Açık Tabutunun Önünde Poz Vermişti

TAKİP ET

Babasının açık tabutunun önünde poz veren Instagram fenomeni Jayne Rivera, kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi.

ABD'nin Florida eyaletinin Miami kentinde yaşayan Instagram fenomeni Jayne Rivera, 11 Ekim'de babasını kaybetmiş, cenaze töreninde verdiği pozları geçtiğimiz pazar günü Instagram hesabından yayımlamıştı.

"Kelebek uçtu gitti. Huzur içinde uyu babacığım. Sen benim en iyi dostumdun" mesajıyla paylaştığı fotoğrafa "baba", "cenaze" gibi etiketler ekleyen Rivera tepki çekmişti.

Tepkilere cevap veren Rivera, yanlış bir şey yaptığını düşünmediğini ve yaptıklarının arkasında olduğunu, ayrıca hayatta olsaydı babasının da bunu onaylayacağını açıkladı.

Rivera, "Herkesin sevdiği birini kaybettiğinde başa çıkma şekli farklıdır. Bazıları daha geleneksel yollardır bazıları da tabu olarak görülebilir. Ben babam yanımdaymış gibi poz verdim, tıpkı daha önce birçok kez yaptığımız gibi" ifadelerini kullandı.

Paylaşımları sonrasında Instagram hesabına erişemediğini açıklayan Rivera, "Sekiz yıldır izleyici kitlemi oluşturmak için çok çalıştım. Dışarıdan insanlar kitabı kapağına bakarak yargılıyor. Kitabın niyetini anlamaya ya da altında yatan anlamı görmeye zahmet etmiyorlar" dedi.

Babasının Açık Tabutunun Önünde Poz Vermişti