Bağcılar'da Afganistanlı Bir Yasa Dışı Göçmen 9 Yaşında Bir Türk Kızını Taciz Edince Mahalle Ayağa Kalktı

TAKİP ET

Bağcılar'da Afganistanlı yasa dışı bir göçmen 9 yaşında bir Türk çocuğunu taciz etti.

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir apartmanın bodrum katında yaşayan 4 Afganistanlı yasa dışı göçmenden biri bakkaldan dönmekte olan 9 yaşındaki E. B.'yi istismar etti.

9 yaşındaki çocuk söz konusu Afganistanlı sapığın kendisini takip etmeye devam ettiğini ve arkasından apartmana girdiğini görünce koşarak yengesinin yanına gitti ve tacize uğradığını anlattı.

E.B.'nin yengesi Gülnaz B. bodrum katına giderek bu sapığın kim olduğunu sordu, olayın duyulması üzerine mahalle ayağa kalktı.

Vatandaşların durumu ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri evde buldukları bir şüpheliyi zırhlı araca aldı, bu sırada 4 Afganistanlıdan 3'ünün binanın arkasından kayıplara karıştığı belirtildi.

Polisin zırhlı araca bindirdiği sapık mahallelinin lincinden polis ekipleri sayesinde kurtuldu.

Ben Yaşamak İstiyorum Ülkede Artık

Olayı anlatan yenge Gülnaz B. hükümete "Nasıl alıyorsunuz siz bunları bizim ülkemize? Benim evime gelen elektriğimden vergi alıyorsun, suyumdan vergi alıyorsun, çöpümden vergi alıyorsun, sen bu insanları bizi taciz etsin diye mi, Türkiye'nin kadınına erkeğine tecavüz etsin diye mi alıyorsun?  Niye biz ülkemizde kendimiz yaşayamıyoruz ya? Ben çocuğumu bakkala gönderemezsem, sokakta oynatamazsam nasıl Türk vatandaşı olacak? Kimliği bile yok belki bu evde kalanların, nasıl kalabiliyorlar? Benim kendi binamın içine kadar gelebilecek kadar cesaret eden bir insan belki benim çocuğumu öldürüp merdivenin altına atacaktı" diyerek tepki gösterdi.

Başka bir vatandaş ise "Kim bilir binlerce çocuğa burada taciz edildi ama o çocuklar sessiz kaldı. Ama bizim çocuğumuz akıllıydı Allah'tan geldi söyledi. Kimse susmasın. Ben artık devlete de sesleniyorum: Lütfen artık kimseyi almayın, aldıklarınızı da artık yollayın. Artık bıktık, ben yaşamak istiyorum ülkemde, yeter artık" ifadelerini kullandı.

Bağcılar'da Afganistanlı Bir Yasa Dışı Göçmen 9 Yaşında Bir Türk Kızını Taciz Edince Mahalle Ayağa Kalktı