Bahar Candan 'Yağ En Az 1000 TL Olmalı' Diyerek Canlı Yayında Üstüne 1 Şişe Yağ Döktü

TAKİP ET

Ünlü olması için pek bir sebep bulunmasa da televizyon ekranlarında sürekli boy gösteren Bahar Candan, yağa gelen zamları az buldu.

Türk halkının belini büken hayat pahalılığını pek idrak edemeyen ve neden ünlü olduğu pek anlaşılmasa da televizyon ekranlarında sürekli boy gösteren Bahar Candan, kendisi gibi kerameti kendinden menkul ünlülerle katıldığı canlı yayında "Sıvı yağ bin TL olmalı" diyerek üstüne bir şişe yağ döktü.


"Yağa Haksızlık Oluyor"

 
Ayçiçek yağına gelen zamları az bulan Candan açıklamasında "İnsanlar yağ alamıyor ama biz alabiliyoruz. Bazen yağ içiyorum ve ayaklarımı yıkıyorum” dedi.

Candan "200 TL bence yağ için çok az. Bence bin TL olmalı. Çünkü benzine ne kadar ödüyorlar? Yağa ne kadar ödüyorlar? Yağ da bir insanın benzini. Bu zamanda ne ucuza alınıyor ki yağı ucuza alsınlar? Yağa haksızlık oluyor” ifadelerini kullandı.

Daha sonra kazağını çıkaran Candan, stüdyodaki diğer neden ünlü olduğu belli olmayan şahısların şaşkın bakışları arasında üstüne yağ döktü. 


 

bahar candan sıvı yağ seyhan soylu al sana haber üstüne yağ döktü sıvı yağ fiyatları yağ fiyatları yağ en az 1000 tl olmalı