Bahar Feyzan: TFF Kulüplerin Açıklamasını, 'Ortak Açıklama' Gibi Göstererek Açıklama Yaptı

TAKİP ET

Bahar Feyzan, öğrendiği bilgilere göre ortak olmamasına rağmen TFF'nin, kulüplerin açıklamasını 'ortak' gibi göstererek açıklama yaptığını açıkladı.

Gazeteci Bahar Feyzan, Suudi yetkililerin hadsiz şart ve dayatmaları sonrasında Fenerbahçe ve Galatasaray başkanlarının gösterdikleri reaksiyonları anlatırken aynı zamanda 'ortak' açıklamanın nasıl yapıldığını da açıkladı.

Suudi Arabistan'dan Büyük Hadsizlik: Süper Kupa Finalinde Atatürk Pankartına ve İstikal Marşı'na İzin Vermediler

Feyzan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, başkanlığı bırakmaya kadar ileri gittiğini ve sinirlenerek görüşmenin yapıldığı odayı terk ettiğini açıklarken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun baskılarına rağmen dik durduğunu ve neticede TFF'nin karşılaşmayı iptal etmek zorunda kaldığını yazdı. 

'Açıklamayı 'Ortak' Gibi Gösterdiler'

Bahar Feyzan ayrıca Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ortak açıklamasını TFF'nin -öyle olmamasına rağmen- ortak açıklama gibi gösterek açıklama yaptığını da ifade etti.

Fenerbahçe ve Galatasaray Ortak Açıklama Yaptı

Feyzan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

''Benim öğrendiğime göre; TFF çok bastırınca Ali Koç başkanlığı bırakmaya kadar gidiyor. Sinirlenip odayı terk ediyor. TFF bu esnada hala bastırırken GS Dursun Özbek dik duruyor. Ve daha büyük skandallar yaşanabilecekken TFF, maçı iptal etmek zorunda kalıyor.

Daha büyük skandal ise açıklamanın ortak olmaması aksine TFF'nin ortak gibi gösterip böyle bir açıklama yapması!''

 

bahar feyzan TFF ortak açıklama Suudi Arabistan Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Finali