Bahçeli Anketçileri Alenen Tehdit Etti: 'Sokağa Çıkıp Çıkmamayı Bir Kez Daha Düşünün'

TAKİP ET

Partisi pek çok kamuoyu araştırmasında yüzde 7'lik seçim barajının altında görünen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anketçileri alenen tehdit etti. Bahçeli, "Satılmış anketçilerde eğer yüz kaldıysa sokağa çıkıp çıkmamayı, kamuoyu araştırması yapıp yapmamayı bir kez daha düşünmelerinde yarar olacağı kanaatindeyim' dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anketçileri alenen tehdit etti.

Pek çok kamuoyu araştırmasında yüzde 7'lik seçim barajının altında görünen MHP'nin Genel Başkanı Bahçeli, "Satılmış anketçilerde eğer yüz kaldıysa sokağa çıkıp çıkmamayı, kamuoyu araştırması yapıp yapmamayı bir kez daha düşünmelerinde yarar olacağı kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli daha önce de pek çok siyasetçiyi hedef göstermiş, partisine ve Ülkü Ocakları'na mensup şahıslar Bahçeli'nin hedef gösterdiği bu kişilere saldırılar düzenlemişti.

MHP'ye yakın ya da doğrudan bağlantılı isimlerin siyasi terör saldırılarına ilişkin ayrıntılı haberimizi okumak için tıklayınız:

'Tek Adamın Türkiyesi'nde Siyasi Terör Rüzgarı

MHP'li Yıldız MetroPOLL'ü Hedef Almıştı

Evvelsi gün de MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP'nin oy oranının yüzde 7,9 olduğu MetroPOLL anketinin ardından MetroPOLL'ün patronu Özer Sencar'ı hedef almış ve "MetroPOLL araştırma şirketi yetkilisi Özer Sencar, masa başında hazırladığın anket sonuçları ile herhangi bir mesafe alamadığını görmüyor musun? Gerçeklik duygusunu bu denli yitirmenize hangi travma neden oldu?" demişti.

MHP grup toplantısında konuşan Bahçeli, anketçileri şu ifadelerle hedef aldı:

"Satılmış anketçilerde eğer yüz kaldıysa sokağa çıkıp çıkmamayı, kamuoyu araştırması yapıp yapmamayı bir kez daha düşünmelerinde yarar olacağı kanaatindeyim. Anketler şunu söylemiş, bunu söylemiş. Bizim için vızıltıdır. Biz milletimize bakarız. Milletimiz ne diyorsa onun gereğini yaparız. Üfleyerek hamam ısıtmaya, kişneyerek at doyurmaya çalışanlara aziz Türk Milleti zamanı geldiğinde hesabı çekmek için bekliyorlar."

"Adayımız Recep Tayyip Erdoğan"

Daha önce en galiz hakaretlerle hedef aldığı ve aynı ciddiyetteki hakaretlerine uğradığı AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendi adayları olduğunu bir kez daha vurgulayan Bahçeli, "Önümüzdeki cumartesi başlamak suretiyle Adım Adım 2023 - Köyüm benim sohbet toplantılarıyla bir kez daha sevda seferine çıkıyoruz. Aday belli karar net diyeceğiz. Bizim cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu sonuna kadar haykıracağız. Cumhur İttifakı’nın anayasayı değiştirme çoğunluğuna ulaşması için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız" dedi.

"Kılıçdaroğlu'nun Gözünü Hırs Bürümüştür"

CHP lideri Kılıçdaroğlu için "Cumhurbaşkanı adayı olmak için gözünü hırs bürümüştür" diyen Bahçeli, "Bizim için sorun yoktur. İP başkanının Kılıçdaroğlu'na ömür boyu şükran duyacağını söyledikten sonra, CHP'ye borçlarını ödediğini söylemesi pazarlığı kızıştıran bir taktiktir. HDP ile masa altında el ele tutuşup, masa üstünde restleşenlerin itibarı sıfırdır. Biz kimin ne olduğunu neyi hedeflediklerini iyi biliyoruz. Hiç kimse bize hikâye anlatmasın. CHP demek HDP demektir. CHP demek İP demektir. HDP demek PKK demektir. Cinayet demektir, ihanet demektir. Zilletin diğer ortakları da küsurat partilerinden başka bir şey değildir" diye konuştu.

Mersin Saldırganının Kimliği Tartışması

"Mersin Mezitli Polisevi’ne CHP’nin gazeteci kisveli teröristi kanlı bir eylem düzenledi. Bir polisimiz şehit olurken bir polisimiz de yaralandı. Bu hain terörist CHP’nin gazeteci olarak sahip çıktığı bir katildi. CHP ile PKK’nın bir kez daha yolu kesişti" diyen Bahçeli, şöyle devam etti:

"Kılıçdaroğlu Kendi DNA Testini Yaptırırsan Ölen Teröristin Sonuçlarını Görmüş Olursun"

"Devletin açıklamasına güvenmeyip PKK’nın sefil beyanına itibar eden Kılıçdaroğlu Mersin’deki etkisiz hale getirilen terörist için duyanları bu kadar da olmaz dedirtecek şekilde DNA testi istedi. Sayın Kılıçdaroğlu sen kimin yanındasın, haber kaynakların kimler? PKK’nın telkin ve tesirine kapılmak taşıdığın sorumlulukla bağdaşmıyor. DNA testi isterken hiç mi utanmadın? Kendi DNA testini yaptırırsan ölen teröristin test sonuçlarını görmüş ve anlamış olursun. CHP’nin tutuklu ve hükümlü sözde gazetecileri kan döküyor, kurşun atıyor, PKK kamplarında eğitim görüyor. Teröriste gazeteci diyenler bizim gözümüzde teröristtir. Haine merhamet mazluma ihanettir."

bahçeli anketçileri alenen tehdit etti sokağa çıkıp çıkmamayı bir kez daha düşünün düşünmelerinde yarar olacağı kanaatindeyim mhp siyasi terör rüzgarı