Bahçeli Arınç'a "Bu Gafil Terör Propagandasını Alenen Yapmıştır"

TAKİP ET

Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın tahliyesini isteyen Bülent Arınç'a 'Bu gafil terör propagandasını alenen yapmıştır' ifadeleriyle sert tepki gösterdi.

Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş için tahliye çağrısında bulunan Bülent Arınç'a Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan "Son günlerde bizimle asla ilgisi olmayan, kimi bireysel açıklamalar ile reform gündemimize yaptığımız vurgular bahane edilerek yeni bir fitne ateşi yakılmaya çalışıldığını görüyoruz. Gezi olaylarının finansörü olanlarla, Kavalalarla hiçbir zaman bir arada olamayız" şeklinde cevap vermişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de partisinin grup toplantısında Bülent Arınç hakkında sert ifadeler kullandı. Bahçeli Arınç için, "Nifak çıkaranlar korkakça hayat sürenlerdir. Birkaç haftadır, korkakların ortaya çıktığına şahit oluyoruz. Cumhur İttifakı'yla ilgili çıkan dedikoduları hayretle izliyoruz. Bazıları 'Bütün gelişmeler rota değişikliğini işaret ediyor' alanına tutunmuştur. Fitneciler uykusundan uyandı. Devran isimli kitabın okunmasını öneren bu gafil terör propagandasını alenen yapmıştır" ifadelerini kullandı.

devlet bahçeli mhp akp bülent arınç bahçeli bülent arınçı eleştirdi bu gafil terör propagandasının alenen yapmıştır grup toplantısı mhp grup toplantısı osman kavala selahattin demirtaş tahliye isteyen arınça tepki g