Bahçeli: Bizim Anketimiz 85 Milyonun Duasıdır

TAKİP ET

Partisi anketlerde sürekli olarak eriyen Devlet Bahçeli, "Bizim anketimiz 85 milyon Türk insanının duasıdır" şeklinde konuştu.

Kamuoyu araştırma şirketlerinin yayımladığı anketlerin sonuçlarına göre oyları süratle eriyen MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bizim anketimiz 85 milyon Türk insanının duasıdır" dedi.

"Şunu bir defa inanç ve iddiayla söylemek isterim ki MHP'yi itibarsızlaştırmaya, oy oranının iniş halinde olduğunu göstermeye çabalayan kim varsa 2023'de nal toplayacak, bozguna uğrayacaktır" diyen Bahçeli, "Algı operasyonları bize sökmez. Bir gerçek vardır ki MHP'nin kaderi, milletin kaderi, varlığı Türk'ün ebedi varlığıyla bir ve aynıdır. Bizim kiralık anket şirketlerinden öğrenebileceğimiz bir şey yoktur. Hamdolsun biz inkarcı değiliz. Bizim anketimiz 85 milyon Türk insanının duasıdır. Bizim hakkımızda tek söz sahibi büyük Türk milletidir. Nehir olmayan yerde balık avına çıkanlar bizimle boy ölçüşemez" diye konuştu.

"Enflasyondan Biz de Rahatsızız"

"Enflasyonun ve bunun sonucu olan hayat pahalılığının geldiği noktadan doğal olarak biz de rahatsızız" diyen Bahçeli "Fakat zillete düşüp fiyat artışlarından siyasi propaganda konusu çıkarmaya heves edenleri de iyi niyetli göremeyiz. Devletimiz ve hükümetimiz tüm meselelere hakimdir. Türkiye'nin altını oymaya, toplumsal barışını bozmaya, huzur ve istikrarını sabote etmeye kalkışan zillet korusunu uyarıyorum. Ateş olsanız cürmüzün kadar yer yakarsınız, kendinizi de ateşe vermiş olursunuz, kışkırttığınız, gölgesinde yattığınız yalan ve dedikodular ters tepecek, alayınızı rezil edecek" ifadelerini kullandı.

Anketler Cumhur İttifakı ve Küçük Ortak MHP İçin Ne Diyor?

Şubat ayında gerçekleştirilen 11 araştırmanın ortalamasına göre Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) oy oranı yüzde 8,03 seviyesinde. 

Şubat Ayında Yapılan 11 Anketin Ortalaması


Ayrıca Mart ayında açıklanan araştırmaların sonuçları da MHP ve Cumhur İttifakı'nın büyük ortağı AKP için pek iç açıcı değil. Araştırmaların sonuçlarına göre Cumhur İttifakı erirken Millet İttifakı yükseliş gösteriyor. MHP ve AKP'deki erimeyle birlikte CHP ve özellikle İYİ Parti oylarında belirgin bir artış görülüyor. 

Area Anketine Göre Millet İttifakı'nın Yükselişi Sürüyor

MAK Seçim Anketi: MHP Yüzde 7 Barajında, Cumhur İttifakı Erimeye Devam Ediyor

ORC Araştırma Anketi: AKP'de Erime İYİ Parti'de Yükseliş

Son Anket: Cumhur İttifakı'nda Erime Sürüyor

ORC Anketi: Millet İttifakı Farkı Açmaya Başladı

İEA Anketi: Cumhur İttifakı Eriyor

Yöneylem Anketi: Millet İttifakı Yükselişte

Gezici Anketi: Cumhur İttifakı'nı Üzecek Sonuçlar

bahçeli bizim anketimiz 85 milyonun duasıdır area orc metropoll konda