Bahçeli: Bu Hainler Alsalar Alsalar Ağırlaştırılmış Müebbet Ceza Alırlar ya da Vücutlarına Mermi Alırlar

TAKİP ET

MHP lideri Devlet Bahçeli bugün Balıkesir'in ardından Yalova'da partisinin mitinginde konuştu. Ağır sözlerine devam eden MHP lideri muhalefete açık tehditler savurdu.

MHP lideri Devlet Bahçeli bugün Balıkesir'in ardından Yalova'da partisinin mitinginde konuştu. Ağır sözlerine devam eden lider muhalefete açık tehditler savurdu.

Bahçeli'nin Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve İttifak'ın diğer paydaşlarını hedef aldığı uzun konuşmasından en çarpıcı kesitler şöyle:

"Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortakları, Afrin'i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar."

"Kılıçdaroğlu boşuna uğraşmasın boş yere sağda solda yalan ve ihanet mesaisine. Devlet ve milletiyle, her şeyden önce Türkiye iradesi 14 Mayıs’ta vatana ve milli namusa arka çıkacaktır. Biz hep birlikte Türkiye'yiz. Hepimiz Türk milletiyiz. Hayal tacirlerini, haysiyet cellatlarını, fitne tezgahlarını, Türkiye muhaliflerini bertaraf ederek, Cumhur İttifakının kutlu zaferine, Allah'ın inayetiyle ulaşacağız."

"Sayısını takip etmekte zorlandığımız cumhurbaşkanı yardımcılarıyla koltuk ve paylaşımlarıyla küçüldükçe küçülüyorlar. Kendi aralarında pazarlık yetmezmiş gibi, Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar. Bunların dilinde şehitlerimize rahmet yok. Türkiye'ye övgü yok. Teröristlere tepki yok. Gelecekle ilgili umut yok. Yüzlerinde meymenet yok. Kimin hesabına, kimlerin hizmetine siyaset yaptıklarını da bilmeyen yok."

tehdit Devlet Bahçeli Yalova miting kemal kılıçdaroğlu