Bahçeli'den İBB'yi Hedef Alan Yeni Yıl Mesajı

TAKİP ET

MHP lideri Devlet Bahçeli, yeni yıl mesajında İstanbul Büyükşehir Belediyesini hedef aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yıl mesajında İçişleri Bakanlığının başlattığı özel teftiş üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesini hedef aldı.

Bahçeli dün yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu için "suyçluysa görevden alınmalı" demiş, "Şehir suyuna zehir karıştırsalar ne yapacağız?" diye sormuştu.

Bahçeli, İmamoğlu'nu Hedef Aldı: Suçluysa Görevden Alınmalı

Bahçeli'den İmamoğlu Açıklaması: Şehir Suyuna Zehir Karıştırsalar Ne Yapacağız?


Yeni yıl mesajında benzer sözler söyleyen Bahçeli, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde işe alınan terör örgütleriyle irtibat ve iltisaklı vandallara kucak açan, onay veren, referans olan, göz yuman, çanak tutan, işbirliği yapan kim varsa en alttan en üst makama kadar müteselsilen sorumluluk altındadır" dedi.

"Konuyu Millet İradesine Dayandırmak..."

"Konuyu millet iradesine dayandırmak, kime yarayıp yaramadığını tartışmaya açmak, lafı ortaya atıp isteyenin istediği payı almasını küstahça ifade etmek sakat bir mantık, savruk bir manevradır" diyen Bahçeli, "Kırmızı kategoride yer alıp da nokta operasyonlarla etkisiz hale getirilenlerin şehir uzantılarını belediyeye doldurmak vebaldir, film değil zulüm figüranlığıdır" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun TÜİK ve MEB Ziyaretlerini Unutmadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na TÜİK ve Milli Eğitim Bakanlığına yaptığı ve kapılara kilit vurulan ziyaretleri üzerinden saldıran Bahçeli, "Merkez Bankası’nın, TÜİK’in ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın kapısına haydut gibi dayanarak yıkım siyasetini kuvveden fiile geçirmeye çalışan, sivil itaatsizlik damarının açılmasını sinsi sinsi hedefleyen zillet zihniyetinin terör örgütleriyle kurduğu yakınlık, bölücülerle ittifakı artık tehdit boyutundadır" dedi.

mhp devlet bahçeli yeni yıl mesajı ibb