Bahçeli: Erdoğan'ı Tanıtın, Anlayın, Anlatın

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yıl dönümünde yaptığı konuşmada, "Sayın Erdoğan'ı tanıtınız, anlayınız, anlatınız" ifadelerini de kullandı.

Devlet Bahçeli, 15 Temmuz darbe girişiminin altıncı yıl dönümü dolayısıyla bugün İstanbul’daki Saraçhane Meydanı’nda düzenlenen anma töreninde konuştu.

AKP'Li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı İstanbul Saraçhane Meydanı’nda düzenlenen anmada Bahçeli "Türkiye ve Türk milleti karşısında saf saf toplanıp sıralanan odaklarla can pahasına da olsa mücadeleden kaçınmayız, kararsızlık geçirmeyiz. Bu kapsamda, Türkiye’mizin bugünkü hassas ortamında siyasi çetele tutmayız, çıkarlarımızı düşünmeyiz, aksini yapanları da hoş görmeyiz. Bunu yapanlara da zillet deriz, elimizin tersiyle iteriz. Ganimet avcılığı yapmak için devreye girenlere, karmaşadan mal kaçırma hevesinde olanlara, sürekli gizli gündemlerine yatırım yapanlara sabır ve demokratik tavrımızla direnir, bunların da oyununu çatır çatır bozarız. Bilinmelidir ki Türkiye, kimsesiz ve metruk bir ülke değildir" dedi.

Bahçeli 'son söz' diyerek konuşma metninin dışına çıktı ve şu ifadeleri kullandı: "Bunu yanlış yorumlamayınız, yanlış anlamayınız ama dikkatinizi çekmek için söylüyorum.  Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tanıyınız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı anlayınız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatınız."

bahçeli erdoğan 15 temmuz