Bahçeli Gıda Enflasyonunun Sebebini 'Bölücü Kebapçılarda' Buldu

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında "bölücü kebapçıları" suçladı.

MHP Genel Başkanı partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalarda "Fahiş fiyatlardan sızlananlara hak veriyorum. Fırsatçıların üzerine gidiliyor. Destekliyoruz, sonuna kadar gidilmesini istiyoruz. Vatandaşlarımızın günlük iaşe çabasını istismar edenlere terörün maliyetini hatırlatmak gerekmektedir. Kürt sorunu var diyenler aynanın karşına geçip yansıyan halini görebilecektir. Vatandaşlarımızın günlük iaşe çabasını istismar edip pireyi deve yapanlara da terörün acıklı maliyetini hatırlatmak görevimizdir. Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır. Türkiye'nin terör ve bölücülük sorunu vardır. Bu devletten kaçamayacaklar" diye konuştu.

Bahçeli'nin gıda enflasyonunu "bölücü kebapçılarda bulması sosyal medyada alay konusu oldu.

ABD Temsilciler Meclisi'nde alınan Ülkü Ocakları'nın terör örgütü olup olmadığına ilişkin araştırma kararına da tepki gösteren Bahçeli, "2022 yılı ABD Ulusal Savunma Yetki Yasası metninde Ülkü Ocakları'nın bir terör örgütü olup olmadığı hakkında ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından bir rapor maddesi de yer almıştır. Bu kadar mı korkuyorlar bizden, bu kadar mı kabuslar görüyorlar ülkücülerin varlığından? Bu denli mi ürküyorlar? Ülkücü doğdum, ülkücü yaşadım, ülkücü olarak öleceğim. Ey ABD Temsilciler Meclisi ne biliyorsanız onu yapın" dedi.

Bahçeli bunun yanında başkanlık sisteminin devamından yana olduklarını, 2023'e bu sistemle gidilmesi gerektiğini söyledi.

Bahçeli Gıda Enflasyonunu Bölücü Kebapçılarda Buldu