Bahçeli İmamoğlu'nun Gezilerini Eleştirdi

TAKİP ET

Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak "CHP yönetiminin sorunu karmaşıklaşarak kronikleşmiş bir sorundur. Millet adına adalet istediğini açıklamış. Masum insanların kin ve intikam duygusuyla tutuklu kaldıklarını söylemiş. Utanmadan 'Osman Kavala, Selahattin Demirtaş neden hapiste? diye sormuş. Osman Kavala Sorosçu'dur, Selahattin Demirtaş teröristtir. Sayın Kılıçdaroğlu, Demirtaş'ın neden hapiste olduğunu milletvekillerine değil cesaretin varsa, şehit annelerine sor, yiyorsa şehit babalarına sor. Bir teröristin niye hapiste olduğunu sormak teröristin müdafaasıdır. CHP'li kardeşlerim bu rezilliği nasıl hazmedecekler. İP'e oy veren kardeşlerim, HDP ile teröristlerle işbirliğini nasıl içlerine sindirecekler" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara yönelik açıklamasını "Kılıçdaroğlu'nun bürokrasiyi tehdit mesajı vesayetçi bir söylemdir" diye yorumlayan Bahçeli, "Şerefli Türk bürokratını tehdit etmek müstevli üslubudur. FETÖ stratejileri CHP'yi kavramış, İP'i kasnağa çevirmiştir. Bu milletin şamarını eninden sonunda kafalarına yiyeceklerdir. FETÖ başına umutlarını bağlamasınlar, geldiği gün öldüğü gün olacaktır" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'nun Gezileri

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı ziyaretleri de eleştiren Bahçeli, "Görev sahası İstanbul'la sınırlı olan bu belediye başkanı nereye varmak istemektedir? Yunanistan ziyaretine neden ihtiyaç duymuştur. Birbirine güvenmeyen bir ittifaka bu millet güvenir mi?" şeklinde konuştu.

Suriye'ye Harekat Sinyali

Suriye'ye olası bir harekat sinyali de veren Bahçeli, "Teröristler Türkiye-Suriye sınırından itibaren 30 km dışına çıkacaklardı. Ne çıkan olmuş, ne çıkmaya niyetlenen görülmüştür. Türkiye tarihi bir sorumlulukla karşı karşıyadır. Aracı ülkeleri bir kenara bırakarak, terör örgütlerinden hesap sormak, hainleri etkisiz hale getirmek mukaddesi bir vazifedir. Canileri yuvalandıkları yerlerden söküp atmak milletin şan ve şerefinin ana hükmü olmalıdır" ifadelerini kullandı.

 

Bahçeli ekrem İmamoğlu'nun Gezilerini Eleştirdi Suriye'ye Harekat Sinyali