Bahçeli Kafayı Anketlere Taktı: Anketleri CHP Genel Merkezi'nde mi Yapıyorsunuz?

TAKİP ET

MHP lideri Bahçeli, partisinin oylarındaki düşüş nedeniyle anket şirketlerini hedef almaya devam ediyor.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "MHP oranlara sığmaz, barajlarla sınırlanamaz. Türklüğün baraja takılacağını söyleyenler müstevli kalıntılardır" diyerek partisini "Türklük" olarak niteledi.

Anketlere çatan Bahçeli, "Devamlı hale gelen algı operasyonları ile kamuoyunda partimizin gerilediğini yazan kokuşmuş araştırma şirketleri, alayınıza soruyorum; siz anketleri yaparken CHP Genel Merkezi'nde mi bulunuyorsunuz, Kandil'de mi geziyorsunuz? Bu anketçilere umut bağlayan siyasetçilere bizim ölümüz bile sizin dirinizi yerle yeksan eder. Şimdiden haberiniz olsun 2023 Haziran'da sokağa çıkacak yüzünüz bile olmayacaktır" diye konuştu.

Bahçeli geçtiğimiz günlerde de anketlere ilişkin bir açıklama yapmış ve "Bizim anketimiz 85 milyon Türk insanının duasıdır" demişti. 

Bahçeli: Bizim Anketimiz 85 Milyonun Duasıdır


Mart ayında yapılan 13 anketin ortalamasına göre Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) oy oranı yüzde 7,9 seviyesinde.

Sabır Tavsiyesi

"Bugünkü şartlarda enflasyon artmış olabilir, hayat pahalılığından şikâyet ve sızlanmalar da görülebilir ama bunların hepsi geçicidir. Daha huzurlu günlere ulaşmak için sabırla, metanetle tarihi yolculuğumuza devamdan başka seçeneğimiz yoktur" diyen Bahçeli, "Hiç kimsenin mağdur olmasını istemeyiz. Hiç kimsenin aç ve açıkta kalmasına göz yumamayız. Allah nimetin kefilidir, bugün elimizde yoksa, yarın olacağına inanırız" sözleriyle inanç ve sabır çağrısı yaptı.

"Ancak pirenin deve yapılmasına, bir kaşık suda fırtınalar koparılmasına asla duyarsız, asla ilgisiz kalmayız, kalamayız. Unutmayalım ki, insan kemale erdikçe tavır ve davranışlarında sükûnete ulaşacak, bu da hüsnü tabiatını gösterecektir" diyen Bahçeli, "Boşa sallayıp dolu tutmanın merak ve arayışında olanlar suizan içindedir ve zillet çarkına kapılmışlardır. KDV indirimlerine rağmen hala fiyat etiketlerini indirmeyenler insafsızlığın ve izansızlığın pençesindedir. Stokçuluk kanalıyla cebini ve cüzdanını düşünenler ülkesine ve milletine nankörlük ve namertlik yapan fırsatçılardır. Bizim fırsatçılığı, karaborsacılığı geçim kapısı görenler değil faziletli duruşa ve basirete sahip olanlar baş tacımızdır. Çıkan enflasyon elbirliğiyle indirilecektir, dün yaptık, gene yaparız. Hayat pahalılığının üstesinden milli birlik ve dayanışma ruhuyla geliriz. CHP’nin, İP’in ve diğer güdümlü zillet partilerinin küresel ekonomideki sarsıntıların Türkiye’ye yansımasından rant devşirme gayesi ve bunu istismar etme hırsları hastalıklı bir siyasettir. Türk milleti hangi geceyi görmüştür de sabahına çıkamamıştır? Türkiye hangi sorunlara muhatap olmuştur da bunu çözme feraseti sergileyememiştir?" ifadelerini kullandı.

MHP'li Vekilin Disipline Sevk Edilmesi Sonrası İstifa

devlet bahçeli kafayı anketlere taktı anketleri chp genel merkezi yapıyorsunuz anket araştırma