Bahçeli Kebapçıların Ardından Şimdi de Öğrencileri Terörist Olmakla Suçladı

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk Gençliği Büyük Kurultayı"nda ev ve yurt ücretlerine tepki gösteren üniversite öğrencilerini terörist olmakla suçladı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Türk Gençliği Büyük Kurultayı"nda son günlerdeki üniversite öğrencilerinin eylemlerine tepki gösterdi. Bahçeli "Yurt diyerek banklarda yatmak da neyin nesidir? Bu reziller terör örgütü bağlantılıdır."ifadelerini kullandı.

Partisinin son grup toplantısında "bölücü kebapçılar" ifadesiyle kebapçıları hedef alan Bahçeli bu sefer de öğrencileri hedef aldı.

Bahçeli'nin açıklaması şu şekilde:

"Boğaziçi Üniversitesi Rektörü'nün otomobiline yarı çıplak çıkıp üzerinde tepinen mahlukatın Türk gençliğine mensup olması imkansızdır. Bunlar ne öğrenci ne de gençtir. Bunlar Türkiye düşmanlarının üniversitelere sızdırmaya çalıştıkları nöbetçi ve niyeti karanlık taşeronlardır.

Yurt diyerek banklarda yatmak da neyin nesidir? Bu reziller terör örgütü bağlantılıdır. Bunlar genç veya öğrenci değil, ajan provokatörlerdir. Kopuklar, kaçaklar, çapulcular öğrenci falan değil düpedüz şehir eşkıyasıdır.

Öğrenci arayan CHP, İP ve diğerleri gelsinler de buraya baksınlar. Yürekleri yetiyorsa gelsinler de çakmak çakmak parlayan alnı temiz gençlerimizi görsünler."

 

 

Devlet Bahçeli MHP Türk Gençliği Büyük Kurultayı