Bahçeli'nin Danışmanı Saldırıları Böyle Yorumladı: Üç Yumruk Yedi Diye Ortalığı Ayağa Kaldırdılar

TAKİP ET

MHP liderinin danışmanı Çiçek, iki günde üç kişiyi hedef alan silahlı ve sopalı saldırılara verilen tepkiyi "Selçuk Özdağ ve diğerleri üç yumruk yedi diye ortalığı ayağa kaldırdılar" ifadeleriyle yorumladı.

Politikacı ve gazetecileri hedef alan saldırıların yoğunlaşması ve MHP'li yetkililerden adeta bu saldırıları üstlenen açıklamalar gelmesi Türkiye'nin gündemini değiştirdi.

Önce Afşin Hatipoğlu, sonra Selçuk Özdağ ve ardından Orhan Uğuroğlu. Evlerinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğrayan bu isimlere muhalefet tek ses destek açıklamalarında bulunurken MHP'den aykırı bir ses daha yükseldi.

Saldırılara verilen tepkiyi Selahattin Demirtaş meselesi ile beraber ele almayı tercih eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Türkiye'nin geldiği noktayı gözler önüne seren çirkin saldırıları da 'üç yumruk' sözleriyle küçümseyerek yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün Selçuk Özdağ ve diğerleri üç yumruk yedi diye ortalığı ayağa kaldıran Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Temel Karamollaoğlu, Ali Babacan 846 kişinin azmettirici katilini hemen serbest bırakın demiyor mu? Burada çok büyük çelişki, tuhaflık ve garabet yok mu? 3 yumruk yiyen için ortalığı ayağa kaldır ama 846 kişinin katili bir teröristi de “hemen serbest bırakın” diye savun…"

 

yıldıray çiçek türkgün mhp devlet bahçeli saldırılar afşin hatipoğlu selçuk özdağ orhan uğuroğlu