Bahçesinden Mısır Alan 12 Yaşındaki 3 Kız Çocuğunu Hastanelik Edene Kadar Dövdü

TAKİP ET

Bolu'da bahçeden 3 adet mısır aldıkları için bahçe sahibi tarafından tekme ve yumruklarla dövülen 3 kız çocuğu hastanelik oldu.

Dün saat 14.30 sıralarında Sağlık Mahallesi'nde, Tuana B. (12), Amine Su K. (12) ve Fatma Ö. (12) evlerine yakın bölgede dolaştıkları sırada villanın bahçesinde ekili olan mısırları gördü.

Canları mısır çeken çocuklar, bahçesinin sahibi Erdal Y.’nin (55) eşinden izin alan 3 kız çocuğu birer adet mısır alarak yemek için oyun parkına gitti.


Aracıyla Parka Gelip Çocuklara Saldırdı


Çocuklar mısırları yedikleri sırada aracıyla parka gelen Erdal Y. tekme ve yumruklarla çocuklara saldırdı.

Parkın karşısında bulunan bir apartmanın bahçesinde oturan aileler çocuklarının çığlıkları üzerine olaya müdahale edince Erdal Y. aracına binerek olay yerinden kaçtı.


Serbest Bırakıldı


Kanlar içinde kalan çocuklar aileleri tarafından hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Darp raporu alan aileler adliyeye giderek Erdal Y.’den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Erdal Y., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.


Çocuklar Dehşeti Yaşadı


Tuana B. yaşananları şöyle anlattı:

''Amine ile birlikte dolaşıyorduk. Sonra bir bahçe gördük. Canımız mısır çektiği için bahçeden aldık. Mısırları aldıktan sonra parka geldik. Mısırların tadına bakarken bahçenin sahibi arabasıyla geldi. Benim çenemi tutarak defalarca burnuma yumruk attı. Sırtıma ve kafama vurdu. Benden sonra arkadaşlarımın kafasına ve gözüne vurdu.

Annem bahçeden koşarak yanımıza geldi. Adam annemi görünce arabasına binerek kaçtı. Şikayetçi olduk. Darp raporu aldık. Benim burnum o kadar kanadı ki vurunca kanlar iki arkadaşıma da sıçradı.''


"Yaşadıklarımız Rüyamıza Giriyor"


Yaşadıklarının rüyalarına girdiğini söyleyen çocuk, çok korktuklarını belirterek, "Bir daha yapacak mı diye hala korku var. Gece uyurken rüyalarımıza giriyor. Hep başımızda duruyor, hep şiddet uyguluyor gibi bir his var. En büyük cezayı almasını, cezaevinde kalmasını istiyoruz. Bize yaptıklarını başkasına da yaparsa diye korkuyoruz. Yine arkamızdan gelir de aynı şeyleri yaşatacak diye korkuyoruz" şeklinde konuştu.

bolu mısır alan çocuklar 12 yaşındaki çocuklar 3 kız çocuğunu dövdü