Bakan Karaismailoğlu: 20 Yılda, 100 Senede Yapılamayacak İşler Yaptık

TAKİP ET

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Erdoğan'ın "hayal dahi edilemeyecek işler başardığını" iddia etti.

AKP İstanbul İl Başkanlığı'nın İstanbul için başlattığı seçim çalışması "Yüz Yüze 100 Gün Programı" kapsamında Kağıthane'ye giden AKP'li Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AKP'nin 20 yıllık iktidarı süresince yaptığı çalışmaları anlattı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler düzen Karaismailoğlu, Erdoğan 1994'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kazanmasının ardından kendisinin 1995'te İBB'de göreve başladığını söyledi.

Dolar Bu Yılın Zirvesine Ulaştı: Yükseliş Sürüyor

"Araç Sayısı 3,5 Kat Arttı"

2002'de 8,5 milyon olan araç sayısının 26 milyona çıktığını belirten Karaismailoğlu, "Bakın 3,5 kat artıyor. Aynı şekilde bu yatırımları o günden planlamasanız, o günden bu planlamaları yapmazsanız kilitlenir kalırdı. sadece İstanbul değil Türkiye kitlenir kalırdı. O yüzden yaptığımız yatırımlar planlı bir şekilde yapıldı ve vatandaşımızın hayatı kolaylaştı. Yaptığımız yatırımlar sayesinde taşıt hareketliliği yüzde 180 artmasına rağmen trafik kazalarında yüzde 80'e varan azalmalar oldu" dedi.

"20 Yılda, 100 Senede Yapılamayacak İşler Yapıldı"

"20 yılda, 100 senede yapılamayacak işler yapıldı" diyen Karaismailoğlu, "Kağıthaneli kardeşlerim burada Sivaslı çoktur. Önümüzdeki yılın ilk aylarında buradan trene binip hızlı trenle Sivas'a hep beraber gideceğiz. 2023'ün ilk ayrılarında Sivas yolculuğunu inşallah hep birlikte yapacağız" diye konuştu.

Adil Karaismailoğlu bakan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 20 yılda 100 senede yapılamayacak işler yapıldı yaptık