Bakan Karaismailoğlu Boş Metroda Ayakta Seyahat Etti

TAKİP ET

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının yeni açılan Fevzi Çakmak-Havalimanı uzatma bölümünde seyahat etti. Bakan Karaismailoğlu'nun boş vagonda ayakta durması dikkat çekti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul'da M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının 7 kilometre uzunluğundaki Fevzi Çakmak-Havalimanı uzatma bölümünü 7 yılda tamamlayabildi.

Bu sabah 08.30 sıralarında Fevzi Çakmak istasyonuna gelerek metroyu kullanan Bakan Karaismailoğlu, vagonda boş koltuklar olmasına rağmen oturmadı, ayakta seyahat etti.

Yolcularla sohbet eden Karaismailoğlu, kendisine mikrofon uzatan gazetecilere "Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ankara seyahatimiz için bugün metroyla geldik. Geçen hafta açılışını yaptığımız, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosuyla Sabiha Gökçen'e ulaştık. Gerçekten gururlandık. Vatandaşlarımızın memnuniyetini gördükçe biz de gururlanıyoruz" dedi.

İstanbul'da yapımı devam eden 200 kilometrelik metro hattının bir an önce bitirilmesi gerektiğini belirten Karaismailoğlu, "Bakanlık olarak 7 hatta yoğun bir efor sarf ediyoruz. Geçen hafta onlardan bir tanesi olan Pendik-Sabiha Gökçen hattıydı. Bu yıl içerisinde İstanbul Havalimanı'nın Kağıthane bağlantısını bitireceğiz, yine bu yıl içerisinde Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nden geçen metro hattını da bitireceğiz" diye konuştu.

Adil Karaismailoğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bakanı bakan boş metroda ayakta seyahat etti