Bakan Selçuk'tan Okulların Açılışının Ertelenmesine Dair Açıklama: Özür Dilerim

TAKİP ET

Daha önce 1 Mart olarak açıklanan okulların açılışı 1 gün daha ertelenmesi üzerine Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, açıklama yaparak "özür dilerim" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın fiziki mesafenin hiçe sayıldığı bir cenazeye katılmasının ardından yaptığı özür açıklamasından sonra Ziya Selçuk da okulların açılışının ertelenmesi ile ilgili özür diledi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, daha önce 1 Mart olarak açıklanan yeniden yüz yüze eğitime geçişin 1 gün daha ertelenmesi üzerine yaptığı açıklamada “Vatandaşlarımızdan özür dilerim” dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Selçuk, "Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim. Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur. Sağlık önceliğimiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Okulların açılışının kabine toplantısı olacağı için ertelendiği ve toplantıdan çıkacak sonuca göre devam edileceği öğrenilirken vatandaşlar, "Kabine toplantısının olacağını bilmiyor muydunuz" şeklinde tepki göstermişti.

bakan selçuk ziya selçuk açıklama özür dilerim özür diledi okulların açılması ertelendi yüz yüze eğitim 1 mart kabine toplantısı özür