Bakırköy Adliyesi'nde Bir Mübaşir İntihar Etti

TAKİP ET

Son zamanlarda giderek artan intihar vakalarına bir yenisi daha eklendi. Bakırköy Adliyesi'nde mübaşir olarak çalışan bir kişi 7. kattan atlayarak intihar etti.

Türkiye'de intihar vakaları giderek artarken, üzücü bir haber daha İstanbul'dan geldi. Bakırköy Adliyesi'nde çalışan Bakırköy 24. İş Mahkemesi mübaşiri Rasim Emrah Y., adliyenin 7. katından atlayarak yaşamına son verdi.

Bakırköy Adliyesi ana binada yaşanan olayda, iddiaya göre, işe geç kaldığı için hakkında işlem yapılan ve bu duruma hali hazırda kızgın olan mübaşir, reddedilen tayin talebini görüşmek üzere ana binaya gitti. Yine iddiaya göre, bu görüşmeden bir sonuç alamayan mübaşir Rasim Emrah Y., adliyenin 7. katından atrium zeminine atlayarak intihar etti. 

İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, Rasim Emrah Y.niın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Başsavcılık'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada ise "Bakırköy Adliyemizde mübaşir olarak görev yapmakta olan R.E.Y. bugün saat 13:00'te adliyemizin 7. katından atlayarak intihar girişiminde bulunmuştur. Olay yerine gelen 112 Acil personeli tarafından hayatını kaybettiği tespit edilmiştir. Personelimizin bir süredir kronik pskilojik rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekte olduğu anlaşılmıştır. Adalet teşkilatımız adına personelimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına baş sağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

mübaşir rasim emrah r.e.y adliye bakırköy bakırköy adliyesi 7. kat 6. kat atladı intihar etti yaşamına son verdi hayatını kaybetti tayin talep tutanak işlem işe geç kaldığı için 24. iş mahkemesi ana bina