Balıkçı Teknesinin Batması Sonucu Kaybolan Kişinin Cansız Bedeni Bulundu

TAKİP ET

Adana Seyhan Baraj Gölü'nde balıkçı teknesi battı. Teknedeki 1 kişi kaybolurken diğer kişiler çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Adana'da sabah saatlerinde battığı bilgisi verilen balıkçı teknesinde bir kişi kurtarılırken, diğer kişi için arama çalışmaları başlatıldı.

Sarıçam ilçesinde baraj gölüne açılan Suat Özacarlı ve Fatih Gözüküçük'un içinde bulunduğu tekne su almaya başlayınca ikili suya atlayarak yüzmeye başladı. 

Durumu fark eden mahalleli başka bir tekneyle yardıma gelse de Özacarlı'ya ulaşılamadı. İhbar üzerine bölgeye arama kurtarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Suat Özacarlı için arama kurtarma çalışması başlattığı sırada Fatih Gözüküçük gözyaşlarıyla ekipleri izledi.

Cansız Bedenine Ulaşıldı

Ekiplerin arama çalışmalarında Suat Özacarlı'nın cansız bedenine ulaşıldı. Özacarlı’nın cenazesi kıyıya çıkarılırken, yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Kıyıya gelerek Özacarlı'dan haber bekleyen eşi ve oğlu, sinir krizi geçirdi. Özacarlı'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

adana seyhan baraj tekne balıkçı göl battı ölü suat özacarlı fatih gözüküçük