Balıkesir'de Pitbull Cinsi Bir Köpek 8 Yaşındaki Bir Kız Çocuğuna Saldırdı

TAKİP ET

Balıkesir'de dedesinin yanına bayram ziyareti için giden 8 yaşındaki Reyvan pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı.

8 yaşındaki Reyvan Bozdağ ve ailesi Balıkesir Bigadiç'teki Turfullar Mahallesi'nde bulunan büyüklerinin evlerine bayram ziyareti için gitti.

8 yaşındaki Reyvan, ailesiyle birlikte dedesinin evine giderken pitbull cinsi bir köpek saldırdı. Köpek saldırısı nedeniyle kolları, sırtı ve kulağından yaralanan küçük Reyvan'ı ailesi güçlükle kurtardı.

Kaldırıldığı Balıkesir Devlet Hastanesi'nde kulağına ve sırtına dikiş atılan Reyvan Bozdağ'ın babası Mehmet Bozdağ o esnada hayvan otlattığını belirterek saldırıyı "Hızlıca mahalleye geldim. Damadım Reyyan'ı hastaneye götürmüş. Köpek kızımı yere devirmiş, sırtından ısırmış, ayırmışlar. İkinci kez tekrar saldırmış, damadım olmasaymış boğazını tutacakmış. Damadım köpeği ayırmak için tekme atmış ama hayvan yine de kızımın kulağını koparmış, bayağı bir yırtmış" ifadeleriyle anlattı.

"Ben bu tür şeylerin cezasız kalmasını istemiyorum. Başka çocukların da canı yanmasın" diyen Bozdağ "Bir evladın nasıl yetiştiğini herkes biliyor. Evladım bu şekilde olunca aklım çıktı, o an ben orada olsaydım ne olurdu bilemem. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Bu durumdan bütün mahallemiz şikayetçi. Bayram kalabalığı olmasaydı belki kızım kurtarılmayacaktı. Allah'ım onu bize bağışladı" ifadelerini kullandı.

Balıkesir'de Pitbull Cinsi Bir Köpek 8 Yaşındaki Bir Kız Çocuğuna Saldırdı