Balıkesir'de Zincirleme Trafik Kazası: 4 Ölü 2 Yaralı

TAKİP ET

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, bir otomobille çarpışan kamyon savrularak ambulansa çarptı, 2 kişinin yaralandığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti.

Balıkesir'in Bandırma-Çanakkale kara yolunun Edincik Mezbahası mevkiinde bir kamyon önce bir otomobile, akabinde savrularak karşı şeride geçen kamyon bir ambulansa çarptı.

Kazayı çevredeki vatandaşlar ihbar etti. İhbar üzerine kaza mahaline polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada kamyonun sürücüsü Mesut Ece, ambulans sürücüsü Tezcan Tekin, ambulansta bulunan hasta Hicabiye Ceylan ve ona refakat eden yakını Ayşegül Işıkhan hayatını kaybetti. Ambulansta bulunan sağlık çalışanları Süleyman Arif Öztürk ve Yasin Anat ise yaralandı.

Yaralılar Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılırken hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri ise Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna sevkedildi.

Kazada sürücüsü de hayatını kaybeden kamyonun kasasında taşınmakta olan bazı koyunlar telef oldu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılarak otomobil sürücüsü Özkan Özgüneş gözaltına alındı. Balıkesir İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran ve Bandırma Delet Hastanesi Başhekimi Ersin Atıcı hastaneye gelerek yaralıların durumu ile ilgili sağlık personelinden bilgi aldı.

balıkesirde zincirleme trafik kazası 4 ölü 2 yaralı koyunlar telef