Balyoz Kumpasının Askeri Savcısı Bülent Münger Hakkında Açılan Dava Zaman Aşımından Düşürüldü

TAKİP ET

Türk ordusuna kurulan kumpaslardan biri olan Balyoz kumpasının askeri savcısı Bülent Münger hakkında açılan dava zaman aşımından düşürüldü.

Türk ordusunu hedef alan AKP-FETÖ iş birliğiyle kurulan kumpaslardan biri olan Balyoz davasının meşhur askeri savcısı Bülent Münger hakkında açılan dava zaman aşımından düştü.

Davayı takip eden gazeteci Müyesser Yıldız, "Balyoz kumpasının meşhur askeri savcısı Bülent Münger hakkında görevi kötüye kullanma suçlamasıyla açılan davanın zamanaşımından düşmesine karar verildi" paylaşımını yaptı.

"Bu Karar Bir Dönemin Karanlık İlişkilerinin Üstüne Toprak Atılması Anlamına Geliyor"

Mağdur avukatlarından biri olan Hüseyin Ersöz ise "Her şey ortada aslında… Bugün garipsemediğimiz ilişkiler ağı…Mehmet Baransu, Askeri Yargıtay’daki ifadesinde, 'kendi kitabında yazdıklarını yalanlamak' pahasına, dönemin Askeri Savcısı Bülent Münger’i korumuştu. Buyurun Mahkeme Tutanakları da burada. Bu karar hukuken yanlış demiyorum ama bu davanın zamanaşımına uğratılması, bir dönemin karanlık ilişkilerinin üstüne toprak atılması anlamına geliyor. Bu mantıkla, geçmişteki komploları aydınlatmanız da mümkün olamıyor" ifadelerini kullandı.

Balyoz Kumpası Davası: Mehmet Baransu Hakkında Tahliye Kararı

Sessiz FETÖ Açılımı: 15 Temmuz'da İstanbul Valiliği'ni İşgal Etmeye Çalışan Yarbaya Tahliye

Fetullahçı Açılımı mı Başlıyor: Zaman Yazarlarının Yurt Dışı Yasakları Kaldırıldı

balyoz kumpasının askeri savcısı bülent bünger hakkında açılan dava zaman aşımından düşürüldü