Bandırma Belediye Başkanı'nın Pitbullu Bir Çocuğun Yüzünü Parçaladı

TAKİP ET

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun'un Pitbull cinsi köpeği önceki akşam Paşabayır seyir tepesinde bir çocuğu ısırarak parçaladı.

Bandırma Manşet'in haberine göre, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un köpeği önceki akşam Paşabayır seyir tepesinde bir çocuğu ısırarak parçaladı.

Olay 12 Şubat Pazartesi günü saat 17.00 suları meydana geldi. Yaman Egeli İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Batu Paktaş (8) okul çıkışı ağabeyi Kadircan Paktaş (10) ile birlikte Tolga Tosun’un Paşabayır 1094 sokak üzerinde bulunan konutunun önünden geçerken Pitbull saldırısına uğradı.

Büyük bir kargaşa ve paniğin yaşandığı olayda apartmanın kapıcısı Ramazan isimli kişinin çabaları ile Pitbull saldırısından kurtarılan küçük çocuk çevredeki bir vatandaşın aracı ile Bandırma Eğitim ve araştırma hastanesine sevk edildi.

Mesai bitimine rast gelen olayın acildeki müdahalesi uzayınca oluşan telefon trafiği sonrası Tosun'un talimatı ile Batu Paktaş Paşakent 1075 sokak numara 19/b de bulunan D-EST Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniğine getirildi.

Burada Op. Dr. Ünsal Demir tarafından operasyona tabi tutulan Batu Paktaş’ın gözüne 2, kulağına 3, yanağına ise 15 dikiş atılıp bacaklarında bulunan diş çürükleri pansuman edildi.

D-EST Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniğindeki operasyon sonrası Paşabayır’daki evine getirip bırakılan Batu o gece büyük rahatsızlık geçirdi.

13 Şubat Salı günü evinde enfeksiyon kaptığı gerekçesi ile bu kez özel hastaneye getirilen Batu 113 numaralı odada özel gözetime alındı.

Pitbull dehşeti mağduru Batu’nun annesi Arzu Balat; “Yasaklı ırk olan Pitbullun korumasız, tasmasız ve ağızlıksız olarak güpegündüz sokakta çocuklara saldırması affedilir gibi değil, konuya ilişkin olarak polis tarafından ifademiz alındı, adli yargı sürecinde mağduriyetimizin giderilmesi, çocuğumun eski sağlığına kavuşması için davacı oldum” dedi.

pitbull dehşeti bandırma belediye başkanı