Barbie'ye Benzemek için 43 Ameliyata Giren Iraklı Kadın Zombie'ye Dönüştü

TAKİP ET

Iraklı bir kadın, Barbie bebeklere benzemek için 43 kez estetik ameliyat oldu. Dalia Naeem adlı kadın, binlerce lira harcadığı operasyonlarla yüzünü tamamen değiştirdi.

Iraklı bir kadın, Barbie bebeklere benzemek için 43 kez estetik ameliyat oldu. Dalia Naeem adlı kadın, binlerce lira harcadığı operasyonlarla yüzünü tamamen değiştirdi. Sarı saçları ve çarpıcı özellikleriyle “Iraklı Barbie” lakabını alan Dalia, sosyal medyada paylaştığı videolarla büyük ilgi görüyor.

Dalia Naeem, Bağdat’ta doğduktan sonra ailesiyle birlikte ülke dışına taşındı. Burada oyunculuk ve sunuculuk yapmaya başlayan Dalia, Barbie bebeklere olan hayranlığı nedeniyle estetik operasyonlara başvurdu. Dalia, yüzüne yaptırdığı dolgu, botoks, burun küçültme, çene implantı, kaş kaldırma gibi operasyonlarla Barbie bebeklerin ikonik görünümüne yaklaşmaya çalıştı.

Dalia’nın yeni yüzü, sosyal medyada hem beğeni hem de eleştiri topladı. Instagram’da 996.000’den fazla takipçisi ve TikTok’ta 43.900 takipçisi bulunan Dalia, her geçen gün daha fazla dikkat çekiyor. Ancak bazı kullanıcılar, Dalia’nın yüzünü “Zombi” veya “Şeytan Barbie” olarak nitelendirerek doğal güzelliğini kaybettiğini söyledi.

kaynak: DailyMail

barbie zombie estetik ameliyat dalia naeem