Barınakta Kafesi Parçalayan Bir Pitbull, Başka Bir Köpeği Boğdu

TAKİP ET

Pitbull cinsi bir köpek, Adıyaman'da hayvan bakımevinde kafesi parçaladı ve başka bir köpeği boğdu.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bulunan hayvan barınağında bulunan pitbull cinsi bir köpek, belediye ekiplerinin hayvan ambulansı ile kent merkezine yem almaya gittiği sırada iki kişi araçlarıyla barınağa geldi.

Şahısların barınağa bıraktıkları Alman kurdu cinsi köpeklerini çağırması üzerine kafeslerde bulunan tüm köpekler şahıslara yöneldi. Kafeste olan pitbull cinsi köpek de diğer köpekler gibi harekete geçti ve diğer köpeklerin sahip olmadığı çene gücüyle kafesi parçalayarak kafesten çıktı.

Alman kurdu cinsi köpeklerini almaya gelen şahıslara seğirten pitbull cinsi köpek oradaki köpeklerden birinin boynunu kaparak boğdu. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen anlarda pitbul cinsi köpeğin diğer köpeği nasıl vahşice öldürdüğü görülüyor.

Belediye Suç Duyurusunda Bulunacak

Barınağa gelen vatandaşların art niyetli hareketi nedeniyle olayın meydana geldiğini belirten Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, "Vatandaşla ilgili de gerekli işlemler yapılacaktır. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Kamuoyuyla da görselleri paylaşacağız. Pitbull köpeklerimizi kısırlaştırdık. Pitbull köpekleri kafesi de kırıp çıkabiliyorlar. Buradaki olay tamamen vatandaşın köpeği kışkırtmasıyla olmuştur. Ortada da üzücü bir olay yaşanmıştır. Biz Adıyaman kriterleri içerisinde en iyi bir şekilde hizmet verebilen ve ilçemizde olmayan bir hayvan barınağı inşa ettik. 1 veteriner, 3 personel ve 1 araçla hizmet verilmektedir" ifadelerini kullandı.

pitbull adıyaman kahta barınağı kafesi parçaladı boğdu