Barış Pehlivan Yazdı: 'Erdoğan İBB Adayını Belirledi'

TAKİP ET

Gazeteci Barış Pehlivan, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu İstanbul için düşündüğünü yazdı.

Geçtiğimiz günlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismaoğlu Marmaray'da seyahat ederken görüntülenmiş, Karaismailoğlu bunun ardından TCDD'nin bir seferinde poz vermişti.

Cumhuriyet'teki köşesinde "Hani 'Haberim yokmuş gibi çek' derler ya... İşte tam öyle oldu. Ulaştırma Bakanı Marmaray’da görüldü. İnsanların umurunda değildi ama birisi o anı çekti, paylaştı. Elbette halkla ilişkiler çalışması olduğuna dair haklı yorumlar yapıldı" diyen gazeteci Barış Pehlivan,  "Peki neden? Söylenen o ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un başına Adil Karaismailoğlu’nu düşünüyor" ifadelerini kullandı.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu Marmaray'a Bindi: Kimse Tanımadı


Adil Karaismailoğlu'nun Erdoğan'ın ilk İBB kadrolarından olduğunu belirten Pehlivan, "Deniyor ki... Tıpkı Binali Yıldırım gibi ilk seçimde İBB’nin başına partisinin adayı olacak. Eh işte, onu kamuoyu yeteri kadar tanımasa da belli ki şimdiden çalışmalara başlamış. 'Habersiz' video da bunun parçasıymış. Başarılı olur mu, şüpheli. Bekleyelim görelim..." ifadelerine yer verdi.

barış pehlivan yazdı recep Tayyip Erdoğan ibb adayını belirledi Adil Karaismailoğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı istanbul büyükşehir belediyesi adayı