Barış Yarkadaş Yazdı: Devlet Bahçeli Seçim Kararı Aldırmak İçin Kılıçdaroğlu'nu Bekliyor

TAKİP ET

Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

Geçtiğimiz hafta yazdığı MHP'nin oy oranının erken seçim tarihini belirleyeceğine ilişkin yazısının ardından Ankara'nın "kulağı delik" siyasetçilerinden birçok telefon aldığını belirten Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, "Ankara’nın deneyimli siyasetçileri, 'Tespitler gerçekçi… Seçim tarihini MHP’nin durumu belirleyecek' yorumunu yaptı. AKP’nin etkili isimlerinden olan bir kaynağım ise 'Yazıda bir eksik var…’ dedi. Bunun üzerine 'O halde eksiği de siz tamamlayın' karşılığını verdim" dedi.

Konuştuğu AKP'li siyasetçinin "Kılıçdaroğlu faktörü"nü eksik nokta olarak gösterdiğini belirten Yarkadaş, "AKP’li kaynağımın iddiasına göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladığı gün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'erken seçim' kararı aldıracak! Kaynağım, 'Devlet Bey bu konuda hayli kararlı görünüyor' dedi" ifadelerini kullandı.

Yarkadaş ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açıklanmaması halinde Kılıçdaroğlu tarafından Eylül sonu ya da Ekim bvvaşında açıklanacağını yazdı.

Barış Yarkadaş'ın yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

barış yarkadaş yazdı Devlet Bahçeli kemal kılıçdaroğlu seçim kararı erken bekliyor adaylık