Baro Başkanı Saldırıya Uğradı: Gözünü Kaybetme Riski Var

TAKİP ET

Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç gürültü sebebiyle uyardığı kişi tarafından saldırıya uğradı.

Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç, dün akşam gürültü yaptığı sebebiyle uyardığı Tolga Salıntaş tarafından saldırıya uğradı.

Zonguldak'ta dün akşam saatlerinde bir restoranda meydana gelen olayda,  meslektaşları Namık Çağalı ve Onur Işık ile yemek yedikleri sırada diğer masada oturan Tolga Yalıntaş'ın yüksek sesle konuşmasından rahatsız olan Zonguldak Baro Başkanı Avukat Türker Kapkaç, Tolga Yalıntaş'ı uyardı.

Yalıntaş'ın tepki göstermesi üzerine tartışma başladı. Yalıntaş'ın avukatların masasına gitmesiyle tartışma hararetlendi ve saldırgan, Baro Başkanı Kapkaç'ı darp etti. Yüzüne darbe alan Kapkaç bir gözünden ağır yaralandı.

Saldırgan Tutuklandı

Olay sonrası Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılan Kapkaç ameliyata alındı. Gözüne darbe alan Kapkaç'ın bir gözünde görme yetisini kaybetme riski bulunduğu ve ikinci kez ameliyata alınacağını öğrenildi.

Gözaltına alınan Tolga Yalıntaş ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yalıntaş, savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

zonguldak baro başkan saldırı göz türker kapkaç tolga yalıntaş adliye emniyet