Baro Odasında Hesabını Açık Unutan Avukatın Ağzından Patronuna İstifa Maili Gönderdiler

TAKİP ET

Olay, avukatlar da bunu yaparsa dedirtti.

Kübra Nur Sevdik isimli bir avukatın sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

İstanbul'da Anadolu Adliyesi'nde baro odasında gmail hesabını açık bırakan genç avukatın ağzından patronuna istifa maili gönderildi. 

"Avukat kartıyla girilen E Blok’ta ve sicil numaralarımızla girdiğimiz baro bilgisayarında hangi akla hizmet, hangi cesaretle bu saçmalığı yaptığını merak ediyorum." diyen avukat, kişisel hesabının kurcalandığını, fotoğraflarının ve mesajlaşmalarının yedeklendiğini belirtti. 

Avukat Sevdik, olayın anlaşılması sonucu işine geri döndüğünü ifade etti.

Mağdur avukat şu ifadeleri kullandı:

Herkese merhabalar. Anadolu Adliyesi E Blok baro odasından acil çıkmam gerektiği için gmailimi açık unutmuşum. Benden sonra sisteme giren avukat meslektaşın, çalıştığım ofisin patronlarına şu şekilde mail atması sonucu işimden oldum.

Atılan mail dışında Google hesabımdaki kişisel dosyalarım, mesajlaşmalarım ve fotoğraflarım kurcalanmış/yedeklenmiş. Avukat kartıyla girilen E Blok’ta ve sicil numaralarımızla girdiğimiz baro bilgisayarında hangi akla hizmet, hangi cesaretle bu saçmalığı yaptığını merak ediyorum.

Avukat Hakları Merkezi'ne durumu bildirdim kimliği tespit edildi ve hakkında disiplin cezası uygulanacak. Kendim de ayrıca Savcılığa suç duyurunda bulundum. Bu tweetin yayılmasını ümit ederek kendisine seslenip özür dileme hakkı veriyor ve kimliğini açıklamıyorum. Teşekkürler.
   

avukat Avukatlık baro odası istifa maili gmail