Başak Ermiş, Tayt Giydiği İçin Sevgilisi Tarafından Darp Edildi

TAKİP ET

Başak Ermiş isimli genç kız, tayt giydiği için erkek arkadaşı Can Topçu tarafından darp edildi.

22 yaşındaki Başak Ermiş, 3 aydır birlikte olduğu Can Topçu (19) tarafından darp edildi. Topçu, eve arkadaşları geldiği sırada Ermiş'in tayt giydiğini görünce öfkelenerek genç kızı taytı çıkarmaya zorladı. Ancak Ermiş, Topçu'nun talebini reddetti.

İsteğini reddeden Ermiş'e öfkelenen Topçu, Ermiş’i arkadaşlarının yanında yumruklamaya başladı. Evde bulunan kişilerin ikiliyi ayırma çabaları sonuçsuz kaldı ve Topçu, Ermiş'i bayılana dek dövdü. Ermiş, kendisine geldikten sonra eniştesini arayarak, “Ölmek istemiyorum, kurtarın beni” diye yardım istedi. Eniştesi tarafından evden alınan Ermiş, annesinin evine götürüldü.

Çevremdeki Herkes Uyardı ama İnanmadım

Darp raporu alan genç kız, Topçu'dan şikayetçi olduğunu belirterek, “Bayıldıktan sonra beni uyandırmaya çalıştı, uyandığımda gitti. Hemen eniştemi aradım, geldi aldı beni. Darp raporu aldık. Anneme gittim. Üç aydır kendisine bakıyorum kira olsun, yemeği, uçak biletleri, taksileri, telefonu yok kulaklık istemesi sürekli bir şeyler aldım. Babası ömrü hayatı boyunca bu kadar bakmamıştır. Besle kargayı oysun gözünü. Bir daha böyle bir şeye cesaret edeceğini düşünmüyorum. Çevremdeki herkes uyardı, birkaç güne cinayet haberlerinde görürüz diye ama inanmadım” dedi.

Silahlı Pozları Var

Ermiş'i darp eden Topçu'nun sosyal medya hesabında Adana 01 dizisinde oynarken çekilmiş silahlı fotoğrafları olduğu görüldü. 

Topçu, Ermiş'i darp ettiğini kabul etti ancak şiddetin gerekçesi olarak kız arkadaşının eve gelen misafirlere fazla yakın davranmasını gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Topçu, ''El kaldırmamam gerekirdi. Ben vurmak istemedim, evden dışarı çıkacaktım kapıyı kitledi ağır küfürler etti. Sonunda o vurunca olanlar oldu. Ben özür diliyorum. Ben ne kadar haklı veya haksız olsam onun da bu konuda haksız olduğunu düşünüyorum. Vurduğum için haksız oldum ama iftiraları kabul etmiyorum. Sizlerde en kısa zamanda farkına varacaksınız" ifadelerini kullandı. 

 

 

başak ermiş can topçu tayt misafir darp tiktok fenomen