Başakşehir PFDK'ye Sevk Edildi

TAKİP ET

Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir ve Yeni Malatyaspor, maçlara usulsüz seyirci alındığı gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, Medipol Başakşehir'in, MKE Ankaragücü ile oynadığı maç stada "usulsüz seyirci alınması", Helenex Yeni Malatyaspor'un da yine stada "usulsüz seyirci alınması" ve "talimatlara aykırı hareketler" sebebiyle PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.

Öte yandan Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım'ın "sportmenliğe aykırı açıklamaları", Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın da "talimatlara aykırı hareketleri" sebebiyle disiplin kuruluna sevk edildiği bildirildi. Ayrıca Adana Demirspor ve Yılport Samsunspor'un da çeşitli nedenlerle disipline gönderildiği belirtildi.

TFF PFDK Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu usulsüz seyirci alınması stada usulsüz seyirci alındı Medipol Başakşehir Başakşehir İBB MKE Ankaragücü Ankaragücü Yeni Malatyaspor Helenex Yen