Başıboş Köpek Saldırısına Uğrayan Çocuk: Bacağımdan Etimi Kopardılar

TAKİP ET

Ankara Altındağ'da başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Ramazan, saldırıyı anlattı.

Altındağ'da meydana gelen olayda 10 yaşındaki Ramazan Aslan isimli çocuk başıboş köpeklerin saldırısına uğrayarak yerlerde sürüklenmiş ve yaralanmıştı.

Saldırıya tanık olan mahalleli Serkan Nalbant ise "Çocukta en az 50 - 60 dikişlik yara vardı. Çocuğu bayağı parçalamışlar" demişti.

Ankara'da Başıboş Köpekler 10 Yaşında Bir Çocuğa Saldırdı


İHA muhabirine konuşan 10 yaşındaki Ramazan, "Ben amcamlara doğru yürüyordum. Sonra da bir baktım köpekler ayağıma sarıldı. Bacağımdan etimi kopardılar" dedi.

Ramazan'ın yakın akrabası Hasan Gözek ise "Çocuk bizim eve gelirken fark etmeden 5-6 köpek saldırıyor. Bizim mahallede köpek çok olduğu için belediyeyi arıyoruz gelmiyorlar. Belediye hiç ilgilenmiyor. Çocuk okula gidiyor. Çocuk okuldan oldu. Daha kötüsü olabilir ve ölebilirdi. Bizim arkadaş görmeseydi çocuk ölebilirdi" dedi.

"Kimse Fark Etmeseydi O Çocuk Ölürdü"

Başıboş köpek sorunundan dert yanan Gözek, "Türkiye'nin çeşitli yerlerinde köpekler kız çocuğuna saldırdı. Allah korudu. 5-6 köpek bir çocuğa saldırırsa kimse fark etmeseydi o çocuk ölürdü. Büyüklerden rica ediyorum bu olaylarla ilgilensinler. Köpekleri barınaklara alsınlar. Bizim çocuklar evden çıkmaya korkuyorlar” ifadelerini kullandı.

Başıboş köpekler nedeniyle çocukları korku yaşayan mahallelilerin mahalledeki köpekleri çiğ etle besleyen bir kadından imza toplayarak şikayetçi oldukları bildirildi.

ramazan aslan ankara altındağ başıboş köpek saldırısı