Başıboş Köpek Saldırısına Uğrayan Şarkıcı Zeynep Doruk Yine Köpeği Savundu

TAKİP ET

Başıboş köpek saldırısına uğrayarak ciddi yaralar alan şarkıcı Zeynep Doruk, yine başıboş köpeği savundu.

Sahneye çıkmak üzere gittiği Bodrum'da bulunduğu otelin önünde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan şarkıcı Zeynep Doruk saatler süren bir operasyona alındığını açıkladı.

Başıboş köpek saldırısında gözünü kaybetmediği için şanslı olduğunu belirten Zeynep Doruk, yine de köpeği haklı buldu.

"Suçlu Olan İnsanlardır"

"Bu, yüzümün saatler süren operasyon sonrası düzelmiş hali... Gözümü kaybetmediğim için şanslıyım" diyen Doruk, "O köpeği bu hale getiren insanlardı. Kim bilir ne travmalar yaşadı! Dövüldü, eziyet edildi, bunu yapabilecek bir yaratığa dönüştü. Biz insanlar doğayı katlediyoruz. Hayvanlara kötü davranıyoruz. Onlara yaşayacak yer bırakmadık. Suçlu olan köpek değil, insanlardır" ifadelerini kullandı.

Köpek Saldırısı Olduğuna İnandıramadı

Olayı sosyal medya hesabından duyuran Zeynep Doruk ilginç bir başka olay da yaşadı. Ocak 2019'da Kayseri'de bir gencin başıboş köpekler tarafından öldürülmesine inanmayan ve otopsi isteyen Zeynep Doruk'un başına aynı olay geldi. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Otelin önündeyse kamera kayıtları vardır. Kamera kayıtlarını kamuoyuna sunun. Bu daha çok erkek şiddetine benziyo çünkü!" şeklinde bir yorum yaptı. Yani daha önce başıboş köpeklerin saldırılarına inanmayan Doruk, bu kez kendisinin maruz kaldığı bir saldırıya insanları inandırmakta güçlük çekti.

başıboş köpek saldırısına uğrayan şarkıcı zeynep doruk yine köpeği savundu