Çocuğu Başıboş Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Anne Yaşadıklarını Gözyaşları İçinde Anlattı

TAKİP ET

Türkiye'deki başıboş köpek sorunu her geçen gün bir canı daha yakıyor. Çocuğu başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan anne, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

Türkiye'deki başıboş köpek sorunu her geçen gün bir canı daha yakıyor. Çocuğu başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan anne, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. 

Oğlunun uğradığı saldırıyı gözyaşları içerisinde anlatan anne, çocuğunun yaşadığı travmadan bahsederken belediyenin soruna dikkat çekmemesi konusuna dikkat çekti. İçi yanan anne paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı: 

"Biliyor musunuz dün 14 yaşına kadar özene bezene büyüttüğüm oğlumu köpeklerin elinden zor aldım. Ve bunun olacağını biliyordum. Ama 4 yıldır, her sene oradaki köpekler tarafından sıkıştırılıyoruz. Ben sıkıştırıldım, görümcem sıkıştırıldı; aynı sokakta oturuyoruz, çocuklarımız sıkıştırıldı. Onar tane böyle sürü şeklinde köpek bulunuyor ortada. Ve her zaman söylediğimde ne yönetim ne belediye hiçbiri umursamıyor. Köpeklere bir şey yapamazlarmış. 

Ben bir hayvanseverim ama bu olmaz. Ormanlık bir alan var, o alana herkes yemeklerini getirip döküyor ve bizim villalardan çıkış yönümüz orası. Köpekseverler yapıyor bunu. Onlar da orayı kendi mekanı olarak bildiler arabaya bile havlıyorlar, evimizden çıkamaz olduk. 

Oğluma özel okul bile aramadım tek istediğim özel zamanının ona kalması. Yürüyerek okula gitsin gelsin diye en yakındaki fen lisesine yazdırdım. Sadece yürüyerek gidip gelebilsin diye. Gidemiyor çocuk biliyor musunuz? 

Hepsini dava edicem, ama hukuka da inanmıyorum. 

Kesinlikle ve kesinlikle bu ülkeden göndereceğim."

başıboş köpek sorunu başıboş köpek acılı anne gözyaşları içinde anlattı oğlu saldırıya uğradı