Başıboş Köpek Yola Atladı: 4 Kişi Öldü, 4 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kazaya, otoyola aniden atlayan bir köpek neden oldu.

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kazaya, otoyola aniden atlayan bir köpek neden oldu.

Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı, karşı şeride geçti

Kaza, Kahramanmaraş- Kayseri Yolu Göksun ilçesi Doğankonak Mahallesi sınırında bugün saat 14.28 sıralarında yaşandı. Göksun’dan Kayseri istikametine doğru seyir halinde olan Seyfullah Kazancı’nın kullandığı 46 D 8451 plakalı otomobilin önüne köpek çıktı. Sürücü Kazancı, köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı. Bu sırada savrulan otomobil, karşı şeride geçerek İsa Yeşilyurt idaresindeki 06 CTU 153 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Aynı aileden 3 kişi öldü

Şiddetli çarpışmanın etkisiyle iki otomobil de takla atarak durabildi. Kazada, sürücülerden İsa Yeşilyurt ile Gülistan, Ali Asaf ve Zahir Can Günçe olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer sürücü Seyfullah, Selim ve Yusuf Kazancı ile Kenan Günçe ise yaralandı. Hayatını kaybedenlerden Gülistan, Ali Asaf ve Zahir Can Günçe’nin aynı aile olduğu öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. 

(İHA)

başıboş köpek yola atladı köpek kahramanmaraş göksun