Başıboş Köpekler Ekmek Almaya Giden Çocuğun Ağzını ve Burnunu Parçaladı

TAKİP ET

Tokat'ta ekmek almaya giden bir çocuk başıboş köpekler tarafından yaralandı.

12 yaşındaki ortaokul öğrencisi Berat Sunar, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde kuzeni ile birlikte ekmek almaya gitti. Evden çıkıp fırına giden Berat Sunar, başıboş köpekleri tarafından saldırıya uğradı. Yere düşen çocuk, köpek tarafından yüzünden ısırıldı. Berat Sunar, kuzeninin köpeğe müdahalesiyle kurtulabildi.

Köpek saldırısıyla yüzünden yaralanan Berat, Sulusaray Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

"Köpekleri Çok Severdim"

Uğradığı saldırıyı anlatan Berat, "Aşağı sokakta bir tane fırın vardı. Kuzenimle birlikte ekmek almaya gidiyorduk. Birden bir tane sokak köpeği fırının önünde üstünüze saldırdı. Kuzenimle birlikte bağrışmamız falan o onu kaçırttı. Oradaki ekmekçi abi sağ olsun hastaneye götürdü. Oradan pansuman falan yaptılar. Tokat'a sevk ettiler dikiş atıldı dudağıma. Şu an pazartesini bekliyoruz" diye konuştu.

"Köpeklerim vardı. Çok güzel bakardım. Çok severdim. Hatta sokak köpeklerine mama falan verirdim" diyen Berat, "Bu köpeği tanımıyordum. Birden saldırdı. Direkt yüzüme saldırdı. Kuzenim de yanımdaydı. O da bağırdı, çağırdı. Onunla birlikte kurtulduk. Allah'a şükür daha büyük bir şey olmadı. Bacağımı alabilirdi, koparabilirdi. Yani buna şükür bununla yetindi" ifadelerini kullandı.

tokat berat sunar başıboş köpekler ekmek almaya giderken