Başıboş Köpeklerden Kaçarken Kamyon Çarpan 10 Yaşındaki Çocuk Yaşam Mücadelesi Veriyor

TAKİP ET

Antalya'da geçen Cumartesi başıboş sokak köpeklerinin kovalaması sonucu kaçarken kamyonun çarptığı 10 yaşındaki Mahra Pelin Pınar yaşam mücadelesi veriyor

Antalya Serik'ta başıboş sokak köpeklerinden kaçarken yola çıkan ve kamyonun altında kalan 10 yaşındaki Mahra 3,5 saat süren ameliyattan sonra yoğun bakım alındı. 

Küçük yavrucağın sağ bacağının kesildiği bildirildi.

10 Yaşındaki Çocuk Başıboş Köpeklerden Kaçarken Kamyonun Altında Kaldı


Köpekler Çete Olmuş Durumdalar


Olayı anlatan baba Murat Pınar, "Otelde çalışıyordum. 1 dakikalık mesafedeydim. Ambulanstan da önce geldim. Kızımın durumu çok kötüydü, bacağı paramparçaydı" dedi.

Acılı baba Pınar, "Yanına benden önce annesi gitmiş, 'Kızım ne oldu' dediğinde ise 'Anne köpekler kovaladı. Ne yaptığımı hatırlamıyorum' demiş, köpek kovalayınca da caddeye fırlamış" ifadelerini kullandı. 

10 yaşındaki kızına saldıran başıboş köpeklerin hala aynı yerde olduğunu ve belediyeye defalarca şikayet edilmesine rağmen bir sonuç alınamadığını belirten Murat Pınar, "Çete olmuş durumdalar. 4-5 köpek var. Belediyeye defalarca söylememize rağmen bakmıyor. Benim 2 çocuğum daha var. Bugün bunu yapan yarın onlara da yapabilir. Sabah evden Antalya'ya hastaneye gelirken aynı köpekler orada duruyordu" dedi.



 

başıboş köpek köpek sorunu köpek köpek dehşeti mahra pelin pınar murat pınar köpeklerden kaçarken kamyon çarptı