Başıboş Köpeklerden Kaçarken Kamyonun Altında Kalan Mahra'nın Durumuna İlişkin Üzücü Gelişme

TAKİP ET

Başıboş köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalan 10 yaşındaki Mahra'nın babası Murat Pınar, küçük Mahra'nın durumuna ilişkin açıklama yaptı.

5 Mart'ta Antalya'da meydana gelen olayda 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar, başıboş köpeklerden kaçmaya çalıştığı sırada bir kamyonun altında kalmıştı.

10 Yaşındaki Çocuk Başıboş Köpeklerden Kaçarken Kamyonun Altında Kaldı


3,5 saat süren bir ameliyata alınan Mahra Melin Pınar'ın bacağı kesildi. 

Başıboş Köpeklerden Kaçarken Kamyon Çarpan 10 Yaşındaki Çocuk Yaşam Mücadelesi Veriyor


Mahra'nın durumuna ilişkin açıklama yapan annesi Derya Pınar, geçtiğimiz günlerde Mahra'nın beyin sapında kanlanma görüldüğünü açıklamış ve "Yaklaşık 3-4 güne yakın beyne oksijen, kan gitmiyor. Bekliyoruz" demişti.

Başıboş Köpekler Nedeniyle Ağır Yaralanan 9 Yaşındaki Mahra'nın Annesinden Açıklama

"Sol Lobda Ağır Hasar"

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım altında olan Mahra'nın durumuna ilişkin açıklama yapan baba Murat Pınar, evvelsi gün çekilen beyin MR'ında sol lobda ağır hasar görüldüğünü söyledi.

Mahra için mucize beklediklerini söyleyen Murat Pınar, "Doktorumuza 'Uyanır mı, uyanmaz mı' diye sorduğumda 'Buradan sonra ben hiç dönen görmedim' dedi. Tabi Rabbimin birçok mucizesi var. Sabırsızlıkla bekliyorum kızımın uyanmasını, uyanacağına da eminim. Bir umut kapıda bekliyoruz. Çıkacaklar, 'Uyandı' diyecekler diye dua ediyoruz" diye konuştu.

"Kızım 'Baba' Diye Alıyordu"

Kızının durumuna ilişkin iyi bir söz söyleyen doktor çıkmadığını belirten Pınar, "Klinik olarak bu safhadan sonra uyanamayacağını söylüyorlar. Nice insanların yıllarca uyuyup uyandığını biliyoruz. Kafamdaki tek soru işareti, kızım hastaneye geldiğinde burada tomografileri çekilirken bile uyanıktı. 'Baba' diye ağlıyordu. Göz göze geliyorduk. 'Ameliyattan sonra beyne pıhtı atabilir' diyen doktorların bunu önlemek için bir şey yapıp yapmadıklarından endişe duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Olayın hukuki boyutuna ilişkin mahkeme sürecini başlatacaklarını belirten Pınar, "Evde iki çocuğumuz daha var. Bu zorlu zamanı onlar için de en az zararla atlatmak istiyoruz" diye konuştu.

mahra pelin pınar başıboş köpeklerden kaçarken kamyonun altına kalan durumuna ilişkin üzücü gelişme sol lobda ağır hasar