Başıboş Köpekleri Besleyen Adamın Aracını Başıboş Köpekler Parçaladı: Maaşımın Üçte Birini Onlara Harcıyorum

TAKİP ET

Kırıkkale'de başıboş köpekleri besleyen bir vatandaşın aracını başıboş köpekler parçaladı.

Başıboş köpekleri emekli maaşının üçte biriyle besleyen Kadir Hacıbaloğlu'nun (60) aracı başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

Uzun yıllardır başıboş köpekleri ve kedileri beslediğini belirten Hacıbaloğlu, bir buçuk hafta boyunca şehir dışında olduğunu ve geri döndüğünde aracını da ikamet ettiği sitenin otoparkına bıraktığını söyledi.

Sabah uyandığında aracının tamponlarının ve bazı kısımlarının zarar gördüğünü belirten Hacıbaloğlu, güvenlik kameralarını incelediğinde otomobiline zarar verenin köpekler olduğunu gördüğünü aktardı.

"Maaşımın Üçte Birini Bunlara Yatırıyorum"

"Sabah arabama baktığımda arabanın plakasının yere düştüğünü parçalandığını, tamponun kırık olduğunu ve arka tamponun da parçalanmış olduğunu gördüm" diyen Hacıbaloğlu şu ifadeleri kullandı:

"Onlardan Çok Özür Diliyorum"

"1,5 haftadır da şehir dışında olduğum için köpeklere bakamıyordum. Onlar bana ders vermek için özellikle benim arabayı bularak altına girip kabloları parçalıyor. Diğeri de tekerleri tamponları kırmış. Ondan sonra da arkasına bakarak gittiler. Onları bulmaya gittim tekrar besledim gönüllerini aldım. Onlardan çok özür diliyorum. Çocukluğumdan beri hobi olarak besliyorum. Maaşımın 3'de 1'ini de bunlara yatıyorum" ifadelerini kullandı.

başıboş köpekleri besleyen adamın aracını köpekler parçaladı maaaşımın üçte birini onlara harcıyorum Kadir Hacıbaloğl Kadir Hacıbaloğlu Kadir Hacıbaloğlu