Başıboş Köpeklerin Yaraladığı Polis Memurunun Şikayetçi Olması Üzerine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Hakkında Soruşturma Açıldı

TAKİP ET

Mersin'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayarak yaralanan polis memurunun şikayet etmesi üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer hakkında soruşturma açıldı.

Hakkında açılan soruşturmada müfettişlere verdiği ifadenin tutanağını resmi Twitter hesabından paylaşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Zaytung haberi değil gerçek! Sabah namaza giderken havlayan köpekten ürken "polis memuru"nun şikayeti üzerine Valilik'in gönderdiği müfettişe ifade verdim. Korktuğu için beni şikayet eden memura mı bu şikayeti ciddiye alıp soruşturma açana mı yanayım? Allah sonumuzu hayretsin!" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Bunun yanında Seçer, şikayetçi olan polis memurunun başvurusunun aynı gün sonuçlandırıldığını ifade etti.

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır ise "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer “sokakta havlayan köpek” sebebiyle Mersin Valiliği’nin gönderdiği müfettişe ifade verdi. Zaytung, sen bunu nasıl düşünemedin? Gerçekten inanılır gibi değil!" ifadeleriyle soruşturmaya tepki gösterdi.

Başıboş Köpeklerden Kaçan 13 Yaşındaki Çocuk Otomobil Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetmişti

CHP'li Başarır'ın başıboş köpek sorununu "Zaytung" gündemi olarak değerlendirmesine rağmen 26 Ağustos'ta Adana'da gerçekleşen olayda başıboş köpeklerden kaçan 13 yaşında bir çocuk otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetmiş, olaya tanık olan bir vatandaş daha önce de aynı bölgede köpek saldırısı sonucu bir kişinin ayağını kırdığını aktarmıştı.

Başıboş Köpeklerin Yaraladığı Polis Memurunun Şikayetçi Olması Üzerine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Hakkında Soruşturma Açıldı