Başıboş Köpekten Kaçarken Ticari Araç Çarptı: Beyin Kanaması ve Akciğer Kanaması Geçirdi

TAKİP ET

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde başıboş bir köpekten kaçan 8 yaşındaki çocuğa ticari araç çarptı. Küçük çocuk beyin kanaması ve akciğer kanaması geçirdi, yoğun bakım altına alındı.

Manisa Haberleri'nin aktardığına göre Yunusemre ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan E.K. adlı 8 yaşındaki çocuk, dün akşam fırından ekmek almış, evine geri dönüyordu.

Bu sırada başıboş bir köpek, 8 yaşındaki çocuğu kovalamaya başladı. Başıboş köpekten kaçarken yola çıkan çocuğa bir ticari araç çarptı.

Aracın çarpmasıyla ağır yaralanan 8 yaşındaki E.K., Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edilen E.K., yoğun bakım altına alındı. Çocuğun beyin ve akciğer kanaması geçirdiği belirtiliyor.

"7 Ay Önce Büyük Oğlumu Isırdılar"

Oğlu yaşam mücadelesi veren Yücel K., "Bu sahipsiz köpekler 7 ay önce büyük oğlumu ısırmıştı. Dün de küçük oğlum kovalandı. O panikle oğlum ne yapacağını şaşırıp yola atladı. Yoldan geçen araba da oğluma çarptı. Oğlum beyin kanaması geçirdi, akciğer kanaması geçirdi, yoğun bakımda" açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin Başıboş Köpek Sorunu

Türkiye, ciddi bir başıboş köpek sorunuyla karşı karşıya. Bir süre önce başıboş köpek saldırısına uğrayan 72 yaşındaki bir vatandaş hayatını kaybetmişti.  Ondan önce ise Ağrı'nın Patnos ilçesinde meydana gelen olayda 2 yaşında bir çocuk ve ablası başıboş bir köpek tarafından ısırılmış, 2 yaşındaki Ali Asaf Aktekin hayatını kaybetmişti.

2 Yaşındaki Ali Asaf'ı Öldüren Köpek Kuduz Çıktı: Ali Asaf Balkondayken Saldırıya Uğramış


Köpek Saldırısına Uğrayan 72 Yaşındaki Adam 54 Günlük Yaşam Savaşını Kaybetti


Bundan bir süre önce de başıboş köpeklerden kaçarken kamyonun altında alan 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar, günler süren yaşam savaşını kaybetmişti. Ondan kısa bir süre önce de 20 yaşındaki Rabia Kallı başıboş köpeklerden kaçarken yaşamını yitirmişti. 

Başıboş Sokak Köpeklerinden Kaçarken Otomobilin Çarptığı Rabia Kallı Hayatını Kaybetti

Başıboş Köpeklerden Kaçarken Kamyonun Altında Kalan Mahra'dan Acı Haber


Bu iki ölümden önce de yurdun muhtelif yerlerinde onlarca saldırı meydana gelmiş, hemen her yaştan yüzlerce yurttaş zarar görmüştü. TamgaTürk'ün ayrıntılı özel haberleri için tıklayınız: 

ÖZEL HABER | Türkiye'nin Başıboş Köpek Sorunu

Özel Haber | Dünya, Vatandaşlarını Uyarıyor: Türkiye'de Başıboş Köpeklere Dikkat

Dosya Haber | Başıboş Köpek Sorunu: Bu Hale Nasıl Geldik?

Özel Haber | Eşini Korudu, Köpekseverler Hedef Gösterdi, İş İlişkileri Bozuldu, Suçsuz Bulundu