Başına Yorgun Mermi İsabet Etti: Kızının Gözleri Önünde Yere Yığıldı

TAKİP ET

Sakarya'da bir vatandaşın başına yorgun mermi isabet etti.

Kocaali ilçesinde bulunan Yenimahalle'de meydana gelen olayda İkranur (10) ve babası Salih Çakır (38) evlerinin önüne çıktılar. Bu sırada nereden geldiği belil olmayan bir mermi başına isabet eden Salih Çakır kızının gözleri önünde yere yığıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Çakır, hayati tehlikeyi atlattı. Hastaneden taburcu olan Çakır, başında büyük bir yarık oluştuğunu belirterek "Artık evimizin önünde de oturamaz olduk, can güvenliğimiz yok. Burada 10 yaşındaki kızımın başına da gelebilirdi o yorgun mermi" dedi.

"Başımda 3 Santimetre Derinliğinde Yarık Var"

"Bu olayın bir çözüme ulaşmasını istiyorum. Başkalarına da isabet edebilir, canlarını yakabilir veya ölümle de sonuçlanabilir. Şu an iyi gibi gözüküyorum ama oturup kalkarken hala denge kaybı yaşıyorum, konuşurken bile başımda ağrı ve uyuşma var" diyen Çakır, "Yaklaşık 3 santim derinliğinde bir yarık var yorgun merminin isabet ettiği bölgede. Yetkililerin bu tür olayların olmaması için biran önce çözüm bulmasını istiyorum, başkalarının canı yanmasın" ifadelerini kullandı.

"Babamın Öldüğünü Sandım"

Olayı anlatan İkranur ise "Biz babamla sohbet ederken kafasına bir cisim düştü ve yere yığıldı. Ben babamın öldüğünü sandım ve çok korktum" dedi.

başına yorgın yorgun mermi isabet etti kızının gözleri önünde yere yığıldı salih çakır ikranur çakır sakarya kocaali