Başından Vurulmuş Halde Bulunan Kadını Ev Arkadaşının Sevgilisi Öldürmüş

TAKİP ET

Ankara'da başından vurulmuş halde bulunan Tuğçe Mutlu'yu, ev arkadaşı Songül S.'nin sevgilisi Oğuzhan Karakaya'nın öldürdüğü ortaya çıktı.

27 yaşındaki Tuğçe Mutlu evinde ölü bulunmuş, cinayetin ardından gözler Mutlu'nun eski kocasına çevrilmişti. Ancak olay hakkında soruşturma başlatan ekipler cinayeti Mutlu'nun ev arkadaşı Songül S.'nin sevgilisi Oğuzhan Karakaya'nın işlediğini tespit etti. 

Songül S.'ye küfür ettiği için Mutlu'yu öldürdüğünü söyleyen Oğuzhan Karakaya, ilk ifadesinde cinayetin tüm detaylarını anlattı.  Karakaya ifadesinde "Olay günü Tuğçe ile tek evdeydik. Oturup sohbet ediyorduk. Bir süre sonra sevgilime küfredip, arkasından öyle konuşunca sinirlendim ve yanımdaki silahı çıkararak, tek el kafasına ateş ettim. Daha sonra evden çıkarak aşağıdaki aracımda oturdum. Bir süre sonra eve çıktığımda Tuğçe’nin öldüğünü tespit ettim" dedi.

İkisi de Tutuklandı

Cinayeti itiraf eden Oğuzhan Karakaya ifadesi doğrultusunda, sevgilisi Songül S. de cinayete azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alındı. Tuğçe Mutlu'nun cep telefonunu çalarak, sattığı belirlenen Oğuzhan Karakaya ile sevgilisi Songül S., emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

hacettepe altındağ cinayet tuğçe mutlu songül oğzhan karakaya ölü cinayet