Başkan Cengiz Açıkladı! Galatasaray'da Seçim Kapıda

TAKİP ET

Transfer döneminin ardından ciddi eleştirilerle karşı karşıya kalan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yetkililerle yazışma halinde olduklarını ve seçime gitmek istediğini açıkladı.

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yaptıktan sonra işlerin kısa sürede tersine döndüğü Galatasaray'da yönetim, taraftarların ve yorumcuların sert eleştirileriyle karşı karşıya kaldı. Ezeli rakiplerine göre sönük bir transfer dönemi geçiren ve beklenilen pozisyonlara takviye yapamayan sarı kırmızılılarda Rangers mağlubiyetiyle Avrupa'ya veda edilmesinin faturası da Cengiz yönetimine kesildi.

Başkan Mustafa Cengiz, Galatasaray'ın 115. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Feriköy Mezarlığı'nda kulübün kurucusu Ali Sami Yen'in mezarını ziyaret etmesinin ardından gidişata ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.

Cengiz, Çin Virüsü salgının etkileri nedeniyle yavaş işleyen süreci işaret ederek "Olağan mali genel kurulu yapmak zorundayız ama pandemi nedeniyle yapamıyoruz. Devletle yazışıyoruz, 'Bize yer gösterin' diyoruz. Ben bir an evvel mali genel kurulu yapıp seçimlere gitmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Ben 20 Tane Oyuncu Alır Sonra da Eyvallah Der Giderdim"

Transfer döneminde beklentileri karşılayamaması üzerine yönetimine yöneltilen eleştirilere de cevap veren Başkan Cengiz, "Doğruluğunuz ve dürüstlüğünüz beceriksizlik olarak değerlendirilse de dik durmalısınızdır. Yöneticiler sözlerine dikkat etmeli. Ancak rakiplerimiz bize laf ederse asla susmam. Ben 20 tane oyuncu alır sonra da eyvallah der giderdim. 'Herkes yapıyor, sen de yap' diyorlar. Ben onun alasını bilirim ama yapmam, yapamam. Kötü örnek, örnek olamaz" diye konuştu.

galatasaray seçim mustafa cengiz mali genel kurul pandemi