Başkent Ankara'da Başıboş Köpek Saldırısı: Öğrenciyi Öğretmenleri Kurtardı

TAKİP ET

Ankara'da Efe Sarıkaya (15) başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

Başkent Ankara'da bir başıboş köpek saldırısı daha meydana geldi. Dikmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 1. sınıf öğrencisi Efe Sarıkaya başıboş köpeklerin hedefi oldu.

10'a yakın köpeğin saldırısına uğrayan Efe'nin imdadına öğretmenleri yetişti. Köpekler tarafından muhtelif yerlerinden yaralanan Efe kaldırıldığı Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne Çağrı

Oğlunun okulun önünde saldırıya uğradığını belirten baba Feridun Sarıkaya "Bütün vücudunda diş izleri var. Doktorlarımız durumunun iyiye gittiğini söyledi. Çankaya Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden bu konularda biraz daha sağduyulu davranmalarını bekliyoruz. Köpekler çocuğumu sırt, bacakları, kalçaları ve sol bacağını ısırmış.

"Psikolojisi Çok Kötü Durumda"

Psikolojisi çok kötü durumda. Ben bir hayvan sever olarak çocuklarımızın güzelce yaşamasını ve sokaklarda korkmadan oyunlar oynamasını istiyorum. Ben hayvanları çok seviyorum. Benim çocuğum da hayvanları çok seviyor. Oğlumla birlikte sokakta hayvanlara yemekler verirdik; ama çocuklarımız da bu duruma gelmesin. Bu duruma kimsenin çocuğu gelmesin" ifadelerini kullandı.

başkent ankara başıboş köpek saldırısı öğrenciyi öğretmenleri kurtardı efe sarıkaya feridun sarıkaya dikmen mesleki ve teknik anadolu lisesi