Batman Sason'da Servis Faciası 2 Ölü, 27 Yaralı

TAKİP ET

Batman'ın Sason ilçesinde, tekstil işçilerini ve öğrencileri taşıyan servis minibüsünün 300 metrelik uçurumdan yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, iki kardeş yaşamını yitirdi, 5'i ağır olmak üzere 27 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Sason'a bağlı Gürgenli Köyü mevkiinde gerçekleşti. Öğrencileri ve tekstil işçilerini taşıyan 72 BC 774 plakalı servis aracı, 300 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Jandarma ve AFAD ekiplerine destek olmak için seferber olan çevredeki vatandaşlar, engebeli bölgedeki yaralıları sağlık görevlilerine ulaştırmak için zincir oluşturdu. Kazada hayatını kaybeden iki kişinin kardeş olduğu öğrenildi. İlk belirlemelere göre 5'i ağır, 27 kişi yaralandı.

Yaralılar, kaza yerinde sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan 27 yaralıdan 5'inin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

 

Batman Sason Kaza Servis kazası trafik kazası 2 ölü 2 ölü 27 yaralı