BBP Lideri Destici'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adaylığına Tam Destek

TAKİP ET

Cumhur İttifakı'nın ortaklarından Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına tam destek verdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesine gelince, ben Kemal Bey'in kesin aday olduğunu düşünüyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyen Destici "Ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin bundan bir geri adım atmayacağını düşünüyorum. Kemal Bey'in hakkı mıdır? Sonuna kadar hakkı olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

CHP'nin Adayı Kılıçdaroğlu

CHP'li isimlerden Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olacağına dair açıklamalar arka arkaya gelmişti. Ancak CHP lideri Kılıçdaroğlu, aday olduğunu söylemeyerek adayın altılı masada belirleneceğini açıkladı.

Cumhur İttifakı'ndan Kılıçdaroğlu'nun Adaylığına Destek

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan karşısında seçim kazanamayacağına dair endişeler yüksek sesle dile getirilirken Cumhur İttifakı liderlerinin Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek açıklamaları gelmeye devam ediyor. Geçmişte de AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan "CHP'nin başında bu beyefendi olduğu sürece ben de halimize hamd ediyorum. İşimiz kolay" açıklamasını yapmıştı.

bbp lideri mustafa destici kemal kılıçdaroğlu tam destek recep Tayyip Erdoğan chp in başında bu beyefendi olduğu sürece ben de halimize ham ediyorum içimiz kolay