BBP Lideri Destici, MHP'nin İYİ Parti'ye Çağrısını Değerlendirdi: Olumlu Buluyoruz

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı.

MHP'nin İYİ Parti'ye yerel seçimde ittifak çağrısına ilişkin görüşleri sorulan Destici, "Türk milliyetçilerini birbirine yakınlaştıracak, toparlanmasına katkı sağlayacak, birleşmesine katkı sağlayacak tüm çağrı ve çabaları olumlu buluyoruz. Bunu da bu kapsamda değerlendiriyoruz" ifadesini kullandı.

İmamoğlu'nun Açıklamaları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün yaptığı açıklamalara ilişkin soru üzerine de Destici, İmamoğlu'nun açıklamaları ve tavırlarıyla CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu gösterdiğini ancak gelinen süreçte Kılıçdaroğlu'nun yoluna devam edeceğinin görüldüğünü söyledi.

Destici, "Fotoğraf biraz daha netleştiğinde Sayın İmamoğlu'na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığından başka bir şey kalmadığı ortaya çıktı. Benim gördüğüm, İmamoğlu kendine yakın milletvekilleri ve CHP içindeki yöneticilerle İstanbul Belediye Başkanlığına aday olması ve kazanması halinde yoluna yürüyebileceği kanaatine vardı. Şu anda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını önceliyor. Ama gördüğüm kadarıyla halen Kılıçdaroğlu'nun karşısına bir aday çıkarma fikrinden de vazgeçmiş değiller" ifadelerini kullandı.

Mustafa Destici Büyük Birlik Partisi Türk Milliyetçileri Milliyetçiler